Ted jsem přišla z poradny

19.06.2008

Jsem tu jen naskok protože musím pro děti. Je mi ale uplně špatně. Ted jsem se vrátila s poradny a potřebuji uklidnit. Byla jsem na UTZ a tam mi přišli na to že malinká zaostává jsem dnes 32+2 a malinká odpovídá 29+6 a to se jim moc nelíbý a má 1467g. Tak mě dali na pásy a jak se malá pořád vrtí tak se mi semtam strácela a tak chtějí mě v 17.00 znovu natočit a jištak si mě prý nechají tam. sakra holky já se fakt bojím že se něco děje.....jinak když to ted bude dobrý tak budu chodit na pási každý den a mám popřípadě počítat s hospitalizací a při nejhorším s předčastným porodem. Holky bojím bojím

Neboj,to bude v pohodě!Držím palce ať můžeš být zase úplně klidná a je všechno v pořádku! :one:

Ahoj Jani moc moc držím pelečky at Vám to dobře dopadne!!!!!!!!!!!!§ :one: :one: :one: :one: :one: :one: Taky mě straší že malej pude dřív ven v 35.tt.Ale doktoří fakt umí záraky a v tvým týdnu už je mimi připraveno jít na svět,tak se neboj.Ale uvidíš že to bude v pohodě!!!!!!!!!! :a: :one:

Jani klííííd!!!!! To bude dobrý!!!!! Mrňous se mi na monitoru taky ztrácí anebo má "rozházenou křivku" - srdíčko. Zatím jsem chodila jednou za týden, ale za to dvakrát. byla jsem ve středu a půjdu v pondělí. Teda já doufám, že už nepůjdu ;)
A držíme palečky všichni, kdo jsme doma!!!!!!! :k: :k: :k:

Jani,si statečná mamča a uvidíš,že bude vše ok.Já poslouchala u druhého syna,že bude malinkatý atd.nechali mě ho přenášet 13dní a porodila jsem kluka 4800g.tak jsem jim pak všem to malinké miminko ukazovala.a ted mi to povídají zase.mám přes břicho 129cm a už ted vím,že malá nebude.cítím to.pohyby mám od začátku na prd.vydržíme to a uvidíš,že na to pak budeme vzpomínat jak nás stresovali zbytečně.držím vše co jde.

Jani, klídek, to bude dobrý... ten ultrazvuk se může klidně i o půl kila zmýlit... a nebo prostě bude malá drobnější... hlavně klid, ten vám oběma pomůže nejvíc... já vím, ono se to hezky řekne... já bych se taky bála... ale budeme ti držet palce...nejen já a Hemžilka, ale řeknu i našemu psovi, to jsou čtyři palce navíc :-)

Ahoj, taky jsem si tím prošla. v 35tt jsem šla poprvé do nemocnice na pásy a nelíbilo se jim to. Pozvali si mě hned na druhý den a bylo to stejné. Chodila jsem tam každý den (někdy i 2x) v týdnu. Vždy špatné oscilace a reaktivní CTG. Dopler v normě, ale říkyli, že je malá malinká a že se jí tam asi nelíbí. Po týdnu mě hospitalizovali na rizikovim s tím, že jestli se to nezlepší, tak těhotenství předčasně ukončí. Rozbrečela jsem se tam jak malý dítě. Tam mě natáčeli každý dvě hodiny, dělali ultrazvuky a pořád stejný. Druhý den mě pustil primář domu. Pak jsem chodila pořád často na kontrololy. Zezačátku denně, pak obden...pořád říkali, že je malá drobná, že asi nemá dost živin. Tři dny po termínu se narodila měla 3,5 kila takže žádný mrňous (ještě při příjmu mi říkali, že bude mít 2,8 kg. Takže všechno není tak černý, jak doktoři říkají. Budou tě hlídat a pokud to je jen trochu možný, tak tě nechají těhotnou co nejdýl to půjde. Snad jsem tě aspoň trochu uklidnila.

In reply to by lifty

Trochu jo, eumím si představit že ty dva prdoli nechám zase doma samotný beze mě a že malá by se měla narodit před 34tt to ne.. Aspon tak po tom 34tt to jsem rodila předtím a vím že jsou v pořádku. No jsem zvědavá jak dopadnu. Když mě nechají doma tak bych vám dala zítra vedět

když já se už rozklepu opravdu za všeho.....už jsme si toho užily až až a ted tohle snad to bude fakt dobrý a málá je v pořádku..primáži nešlo ani tak o tu váhu ale jak jsem byla na těch pásech tak se sem tam stratila a to mu vadilo....jsem muříkala že se hrozně mele ale on na to nějak nepřihlížel

Neboj. S tou váhou nevím, ale na monitor jsem chodila opakovaně pořád, protože se mu něco nelíbilo i na velo atd. A vždycky bylo vše v pořádku. uvidíš, hlavně, že jdeš na pásy ještě dneska, do zítřka by to bylo dlouhé...

Jani to me mrzi,ale neboj se doktori ted umi zazraky.....pokud budes kazdy den hlidana a mala taky jste v bezpeci.

Neboj se.. adámek měl v 33. tt taky 1500 g! Hlavně se snaž nenervovat, tím malé nepomůžeš, ještě by sis porod přivolala.. já zastávám - co se má stát se stane a vše má svůj důvod.. takže držím pěsti, ať to dopadne dobře! :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka