ahojky děvčata

19.06.2008

dnes jsme byli na kontrole s nožičkama máme je prý v pořádku :\x: :\x: :\x: :\x: povídal pan dr a 21.8 jdeme na rentgen a na poslední kontrolu :qu: :qu: tak sned i ta dopadne dobře :c:
Ahojky božo co tu ještě děláš ty máš z toho chlapa ale strach no po třech cácorkách taková změna se ti ani nedivím :s: :s: :s: :s: :s:

tak to mooooooc gratulujeme, my byli v úterý a taky to máme dobrý, ale 3 plínky musíme dávat pořád :(
Zdravíme Matějíčka.

In reply to by Boža

myslíš ten se bude mít jak v bavlnce takových chůviček na rozmazlování }:) půjde z ruky do ruky to se mu bude líbit :one: jak se jinak vede??to že jsi nemohla spát jsem si četla ;) sisina a Matějíček

In reply to by sisina

jo a nebo taky slyší, jak se rvou a hádají. A proto se tam zapřel a nechce za nima. :s: Bolí mě břicho a nemůžu sedět. Kroutím si pod sebe nohu, nebo sedím na polštáři. Asi mě někdo nakopal hooooodně špičatou botou přesně tam!!!!
A co vy??? matějíček je šikula!! Je dobře, že má nožičky v pořádku :-)

In reply to by Boža

jo jo takhle ke konci se mi taky sedělo nejlépe na wc :s: :s: :s: :s: bylo to tam pohodlné ;) mi se máme dobře chystáme se na svatbu jdeme na ní zítra to bude akce dotoho dostal Martin dlahu na pravý palec u ruky aby si svatbu asi lépe užil nebo proč no uděláme nějaké fota a pak vám je sem hodím :one: sisina a Matějíček

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky