postýlka

19.06.2008

jelikož se chystám na praní povlečení,musela jsem si zkusit postýlku povléct abych vlastně věděla jak to bude vypadat...a podělím se s vámi :-)

Nádherné :qu: :qu: :qu: :one: . Taky by se mi líbila ;) . Ale to bych asi Adámkovi nemohla udělat, co??? :s: :s: :s: :n:

In reply to by kacenka.03

Když já nemám právě tu postýlku :s: Mám jen jedno povlečení, nemám ani prostěradlo a už vůbec ne vymalovaný pokojíček. Zatím to mám všechno naskládaný ve vaničce. A kdybych to teď načančala, tak si manžel poklepe na čelo až příjde z práce :!k: :!k: :!k: Pro něj je pořád dost brzo. Aspoň že jsem mu vysvětlila, že to chci kupovat postupně a ne pak najednou, protože my ty peníze na to neušetříme.

Krásně to máš udělaný, jen už to miminko a je to komplet :one: já jsem si to taky čančala a načančaný je to furt, protože tam malá zatím vůbec nespí :!k:

ivka222

když jsem se podívala na tvou postýlku tak jsem si vzpoměla na takové pěnové bonbony je to jako žužu jmenujou se JO-JO a jsou moc dobrý a už na první pohled vypadají sladce jako tvoje postýlka,Iveta

Ahoj Kacenko, ta je fakt krasna. Uz se tesim az budu chystat tu svoji. Jen musim jeste pockat az mi manzel priveze vsechno vybaveni do postylky z ceka. Museli jsme to tam nechat. Tak snad pristi tyden to uz bude tady. :dance: Od kdy se vlastne chystas mit pripravenou postylku na malou na hotovo?

In reply to by lucinda uk

já ji nebudu mít povlečenou dokud neporodím,aby se na to neprášilo.teď to vyperu a až budu v porodnici tak mi to máma povleče...chtěla jsem to nejdřív po chlapovi ale nakonec jsem se rozhodla,že ho nechám ještě ty 3 dny oddychnout než se vrátíme z porodnice :-D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka