omlouvám s vám

Anonym (neověřeno)
19.06.2008

Ahoj holky,omlouvám se vám,že jsem tu byla přihlášená a nebyla tu,ale spadl mi net a pak už to nešlo.Tak mi to odpusťte.
Včera jsem byla na kontrole a malý měl zase tachykardii.Tak mě asi po dvou hodinách natočili znova a už to bylo lepší.No,dělá si ze mě prcek asi srandu.Už mám rovných 17 kilo nahoře a od minulého týdne se nám to prý nějak zastavilo.K porodu ani o krůček blíž.Takže jak jsem vás tady poslouchala,tak teď asi budu přenášet.Musím se podívat,kdo všechno zatím porodil.

Ahoj, stejně si myslím, že to nevadí. Myslím, že tě to pak stejně tady z toho seznamu vykopne. Já když jsem tu byla před pár dny asi ve 4 v noci, tak to tu nepsalo nikoho online a vzhledem k tomu, že je dost lidí kteří se neodhlašujou vůbec........, tak už se taky neodhlašuju.

In reply to by PETRUSE333

Tak at.To je kazdyho vec.Logicky kdyz me nekdo neodpovida tak je jasny ze tady neni.Stejne jak tady nekdo drzkoval ze si sem dava nekdo moc fotek a ona se v tom pak nevyzna a ma monitor zaplacanej fotkama.To je taky kazdyho vec kolik si sem ceho da.Ja se prece nebudu nikoho ptat ne?

In reply to by Zuzana.Picmouse

Jasně že je to každého věc. Kdyby byl počet fotek, co si sem smí dát jedna osoba, nějak omezený, tak by to jednak bylo v úvodních podmínkách a nebo by to prostě nešlo. Takže každý může mít na věc svůj názor a tím to končí. To by pak někdo taky mohl říct, že má monitor zaplácanej samýma těhulkama a maminama a čílit se, že to tak je... ;) }:)

Já jsem přihlášená skoro vždy trvale... protože večer většinou usnu, počítač se po určité době vypne sám a pak už ho znovu nezapínám a nevypínám... takže nejsi ani první, ani poslední...
Ale s tím přenášením je to síla, co? Mám dojem, že jsi tu někde psala, že každý den navíc je dobrý a nakonec ti ještě porod budou muset vyvolat... příroda je nevyzpytatelná... tak přeji hezký den tobě i mimískovi...jdu si udělat kafe a snídani, děti už jsou ve škole, psovi jsem dala ranní dávku granulí a tak je řada na mě... :a:

Ahojky,ja taky byla dlouho prihlasena,ale nebyla jsem tady.....taky mi spadl net.Urcite bude mimisek v poradku.......no jo projdi si novinky.

In reply to by VymazalovaKaterina (neověřeno)

Zkus výšlap na nějakou horu, kopec, hrad, zříceninu... já před prvním porodem byla u nás na Hostýnku, to byl pěkný zabírák pěšky do kopce (ale stejně to nepomohlo) a před druhým jsem zas šplhala lesem kamzičí stezkou na Helfštýn (taky to nepomohlo)... ale všichni mi to radili, že to pomůže... hahaha... tak to jsem ti moc nepomohla.... ;)

In reply to by VymazalovaKaterina (neověřeno)

Tak pak pomůže jen zákon schválnosti... musíš si říkat, panebože, jen ať se ještě nenarodí, ještě nemám čas, nemám to a to připravené, ať je tam co nejdéle a mimísek ti udělá radost a vyklube se hned... :-)

In reply to by VymazalovaKaterina (neověřeno)

Tak na to se těším, až budu mít všechno připravené... zatím si odškrtávám v seznamu, co ještě nemám a je toho dost... ale nejhorší je, že jsem zapomněla na vaničku a klidně si píšu, že podložku do vany, olejíček, koupací kosmetiku, žínky a pořád mluvím o té světlezelené vaničce, co má stejnou barvu jako naše kachličky v koupelně a já tam tu vaničku nenapsala... tak já mám spíš strach, že si až v porodnici vzpomenu, co jsem všechno ještě zapomněla :-) ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka