Co delate, kdyz mimi v noci nespi, ale je hodne

19.06.2008

Dobre rano, jakepak je u vas pocasi? Tady nic moc a o vikendu to bude jeste horsi bleeeee :00:
Mam dotaz na maminky malych miminek. Ten nas broucinek (4 tydny) se casto v noci naji, ja ho prebalim, je spokojeny, ale nechce se mu spat. Kdyz ho polozim do postylky, tak si tam treba 15 minut brouka a pak chce dudyse a pak breci a chce se chovat. Co delate v takovych pripadech? Nebo vam snad miminko u krmeni hnedka pokazde usne? :'zz): Moc dekuju za kazdy napad :one:

já vím, že by se to dělat nemělo, ale já si naši berušku v takovémhle případě vezmu do ruky a chovám a nebo si ji položím k sobě do postele a čtu si u ní, než usne a pak ji přenesu do postýlky... nejdýl nám to trvá tak hodinku a když řádí dýl tak ji nakojím a zkoušíme to znova...

In reply to by trisham

Ahoj Trisham, dekuju. A jak dlouho ti vydrzi spinkat? Nas malej se nakrmi treba v 10, krmime tak 45 min (nekojim) a pak kdyz se postesti a hned usne, spi max 2 hodky a je zase vzhuru....Kdybych si tam s nim jeste hodku cetla, tak bych teda nespala vubec ://:

Ale treba ted se najedl, tak jsem si ho dalal do toho prenosnyho kose, chvilku si broukal a ted koukam on spi a bez dudaka :jawdrop: no ja jsem z toho jelen :s: Asi se mu v noci nelibi tma :spid:

In reply to by klarac

no tohle mi dělá přes den, že spí třeba dvě hodinky a pak se už zase dožaduje jídla, ale přes jsme docela v pohodě, v sedm vykoupeme a nakojíme, usíná tak okolo devátý a pak krmíme o půlnoci a ve čtyři ráno a pak v sedm....takže mi se docela vyspíme... Ale přes den nestihnu kolikrát ani uvařit....

In reply to by Martii

Ahoj Martii, no asi to budu muset taky tak vyresit...to same mame s kocarkem, cim vetsi ramus okolo, kamiony podel silnice, tim se mu lepe spi, ale jakmile zajedu s kocarem do baraku, kde je klid, je vzhuru :s:

In reply to by klarac

adýsek má taky rád rámus :s: my máme světlo z ikea - je to placatý podstavec s žárovkou a na něm skleněná koule s bublinkama, máme modrou, ale mají víc barev.. to světlo fakt neruší, ale zároveň stačí na to, abys viděla na prcka a on se nebál :-) v porodnici nám svítily nouzáky a fakt dost silně, takže adámek taky byl zvyklý na světlo :-) a když to svítí celou noc, nevylekám manžela rozsvícením pokaždé, když chci prcka zkontrolovat :-)

In reply to by Martii

Aha, no to ja na nej vidim, mam ho hnedka vedle postele v tom kosi na houpacim podstavci a zas takovou tmu tam nemame, abych na nej nevidela, a taky tam mam monitor dechu, takze nikjak zvlast nekontroluju abych rekla pravdu...ale to svetlo si zkusim poridit, treba pomuze.

In reply to by Martii

Ahoj Martii, no asi to budu muset taky tak vyresit...to same mame s kocarkem, cim vetsi ramus okolo, kamiony podel silnice, tim se mu lepe spi, ale jakmile zajedu s kocarem do baraku, kde je klid, je vzhuru :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky