hormony

19.06.2008

Všechny Vás zdravím.Tak MuDr řekl,že můj hormonální profil je úplně v pořádku.Zas tam moc se z toho neraduju.Kdyby nebyl,věděla bych,proč to nejde.Až manžílek dobere antibiotika pojede předvéct spermoníky.Nejspíš budou v pořádku.Před 9-ti lety teda docela určitě byli.Prý nadprůměr.Do teď se tím všude chlubí :) .A pak zase laparoskopie.Jestli se zase ukážou ložiska endometriosy,čeká mě nejspíš opět půlroční hormonální léčba,pak druhá laparoskopie a pak uvidíme.A roky letí.Třicet mi už fakt dávno bylo.Jak to,že to moje tělo nchápe a trochu s tím nepohne?

Ahoj, tak nevím jestli tě to co ti teď napíšu potěší. Já byla taky na hormon. profilu a měla jsem blbej prolaktin a FSH. Na ten prolaktin jsem brala prášky a už ho mám ok. Ale na FSH prášky nejsou, takže jsem zjišťovala vše okolo. Ve finále mi bylo řečeno, že by mi ten profil museli udělat aspoň 3 měsíce za sebou, aby se dalo říct, že je opravdu blbej. Tím jsem ti chtěla říct, že třeba zrovna tento měsíc jsi to měla ok, ale ty ostatní to tak nebylo. Měříš teplotu či něco jinýho? Pokud by se ti nezadařilo, tak jedinou útěchou ti může být, že už dítě máš. Já bohužel ne a asi hned tak nedočkám. Pokud vůbec.
Přeju moc úspěchů.
Mmch. nedal ti dr. nějakou stimulaci? Myslím, že pokud jsi měla ty hormony ok, tak by ti to jen trochu víc pomohlo k růstu vajíček.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka