Kuk!!!

19.06.2008

Hádejte, kdo se na vás přišel podívat??? No přece já
Děvčátka moje, začínám být zoufalá. Včera jsem nemohla ani chodit, jak mě bolely záda. večer už jsem pomalu balila Natálku k dědovi, jak mi bylo zle. Mám za sebou další bezesnou noc a................zase nic.
Já se o toho bobečka malýho začínám bát. Copak to pro něj může být ještě dobrý???? Co když ven chce a nemůže???

ty jsi ještě celá ??? :00: Drobečkovi se nějak v bříšku líbí, zkus mu domluvit, aby už juknul na svět. :||): :a:

In reply to by zzdenka (neověřeno)

Ahoj!!! včera jsme se bavily na písku. Je nás tam víc se čtvrtým ( a jedna s pátým!!!! ) obě ty poslední děti měly dlouho. No a moje bývalá spolužačka přenášela 3., ale 4. bylo o 2 týdny dřív. A jak jsme tak semlely co a jak, fakt je každý těhu úplně jiný

In reply to by zzdenka (neověřeno)

Taky jsem si říkala, jak to půjde brzy a rychle. A ono prd :-( tak snad to vyberu i za spoustu dalších a vy budete holky v pohodě ;)

Šmárja, VONA tu ještě je...Boženo, abych tě nepředběhla i já...já měla celou noc poslíčky, či co to bylo...

ahojky, neboj. Mně dr. říkal, že mimi je v bříšku tak dlouho, dokud mu je tam dobře. Dokud ho placenta dobře živí. Takže máš asi v bříšku ideální podmínky. ;)

In reply to by terčula

Ahoj Terčulo. Asi mě vyděsily čera tetky na písku, když jsem se tam tak ploužila za Natálkou a nebyla schopná ji pomalu podržet ani na čurání. Začaly si vyprávět story a historky o zkažené plodové vodě..... Holky už jsem fakt měla dávno na světě.

Smankote ty ses slonice .Co tady jete pohledavas.Uz jsi mela byt pomalu zpatky z porodnice a ty jsi jeste nikam nevyrazila :n: JA myslim ze kdyby chtel ven a nemohl taky by to poznali na monitoru ne?Ja to vidim na dnesni datum.Naobedvej se a muzes vyrazit.

In reply to by Zuzana.Picmouse

Ahoj Zuzi, na monitoru jsem byla včera. Kontrakce ukázal už před měsícem ( to jsem byla poprvé, takže ty bolesti předtím nikdo nemonitoroval :s: ) No a pokaždý musím 2x. Na poprvé má vždycky nepravidelnou křivku - srdíčko. Napodruhý už je to prý vždycky dobrý. A nepomohl ani ten zatracenej haha hmat. Taky mě děsí, že měl už 9.4. ( 31+0) 1710g. kolik asi váží teď????

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka