SVATBA

19.06.2008

Ahoj holky,zítra jdu kámošce na svatbu.. :\x: a vlastně po zítří zas. :s: Mají dvoudenní svatbu,jelikož se nemohli domluvit jakou chtějí mít. :n: Kámoška chtěla jen v rodinném kruhu :h: a nastávající a jeho rodina velkou.. :\x: Tudíž v pátek dělají pro rodinu obřad a posezení v hospůdce :a\|: a v sobotu ohromnou pařbu.. :§: :§: :§: :§: :§: :§: :§: :§: Nevím jak to dva dny bez prďoly vydržím :\\: a o prsech ani nemluvím :00: ,už teď mám strach,abych nedostala zánět :O ,jelikož odstříkáváním se mi začalo dělat ještě víc mlíka než předtím... :00: :00: :00:

Tak my oslavovali naši svatbu od čtvrtka do pondělí na chatě....pařba obrovská,,,,vypilo se 25l slivovice, 3 bečky, nějaké vína a vodky :00:

To je krasny romanticky uces....no my jsme meli obrad v patek a parilo se cely vikend celkem mazec......a bylo to uzasny :dance:

In reply to by terinka

:a: :a: :a: ...to já taky věřím,že to bude super,ale problém je v tom,že kámoška má ani ne dvouletýho Martínka a já Míšu pětiměsíčního :( Ale ona mi to svědčila loni a taky neřešila,že nemá malýho u sebe,tak to musím taky zvládnout... :///:
...kačátko :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka