antitalent

19.06.2008

Ahoj holčiny, mam na vás hned 2 otázky. :) Ta první se týká cestovní postýlky. Dnes mi přišla, tak ji chci hned zkusit postavit, ale to bych musela vědět jak na to. Jsem teď nějak nechápavá nebo co a prostě mi to za boha nejde. :spid: Nemůžu narovnat ty kratší strany, ty čela. Ty dlouhý mi jdou, ale ty krátký ne. Buď jsem blbá, to spíš anebo mam blbou postýlku. :00: Poradíte některá, jak na to?
A ta druhá. Jsem mimo ze 6tinedělí. 4.5. jsem rodila, krvácela jsem týden, pak už jen výtok. 28.5. jsem myslela, že jsem to dostala, protože jsem začla zase krvácet, ale holky mi řekly, že v 6ti nedělí to menstruace být nemůže. Teď v neděli mi skončilo 6ti nedělí a já včera večer začla zase krvácet, stejně jako toho 28.5. Tak mi řeknětě, jak to je. Já tomu nerozumim. Je to po 3 týdnech přesně na den, tak by to mohla být MS, ne? Nebo mam očistky takhle blbě rozházený? Už jsem se objednala na kontrolu k dr., tak teď nevim, jestli to nemam zrušit, jestli mam pořád očistky. Řeknu vám, to je věda. :00:

Ja nevim jakou mas postylku ale mela by jsi u ni mit navod.Vetsinou je to tak ze ji musis obratit a napred zacvaknout horni tycky a pak teprve dno.A to sestinedeli je normalni.Ja taky nekolikrat mela pocit ze uz je to vsechno a ono se to zase rozjelo.

In reply to by Zuzana.Picmouse

copak návod tu je, ale to bych nesměla bejt já, víš? :00: Nějak mi to podle návodu nejde.
Já to zvedam, ale ty tyčky se nezacvaknou. A je to docela těžký, takže za chvilku funim jak blbec. :00:
A je možný, že to mam ještě po 6ti nedělí? Jak dlouho to 6ti nedělí teda trvá sakra?

Ahoj Terezko,tak s postylkou Ti asi neporadim....mam jen jednu radu nechej to chlapovi :///: a nam na kurzu rikala,ze po sestinedeli uz ms muze prijit,takze pokud jsi uz prestala krvacet a zase jsi zacala to vypada na ms.....ale nejsem si jista.A co Verunka?Je tak sladka uplne jsem si ji zamilovala :h:

In reply to by terinka

:) děkuji. To sis ji ale zamilovala jen na chvilku, v pátek už budeš mít v srdíčku jenom Terezku a ostatní mimča ti budou fuk. :) Bude to pro tebe nejkrásnější miminko, uvidíš. ;)
No a chlapovi asi raději ne. To je ještě větší antitalent než já. :s: Nedokázal ani přivázat autosedačku do auta z porodnice, tak jsem mu to musela ukázat. :00: Kočárek jsem taky sestavovala já.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka