toliko se bojím

ivka222
19.06.2008

tak včera jsem byla s malím na pohotovosti(skorem mi ještě vynadali že jsem si nevyhledala zástup našeho doktora který ten den neordinoval :? )takže malej má průjrm holky takovej že z něj stříká voda a kousky sraženého mlíka,ale to jsou gejzíry,dali nám smectu,je dobrá ale mylímu nechutná,tak to do něj šlo násilím a chudáčkovi se zvedal žaludek,po půlnoci jsem byla rozhodnutá že pojedeme znovu protože měl průjem i nadále,ale nejdříve jsem zavolala a uklidnily mně ať ještě posečkám do rána a zajdu k tomu našemu expertovi,když jsem vedle něj tak ležela a sledovala ho tak mi šli slzy do očí :r: ,vzpoměla jsem is na to že když už jsme byli dvakráte na preventivní prohlídce tak tam přišli maminy nééé do poradny ale s nemocnými dětmi,sralo mně to že musím Juráška tahat mezi nemocné děti a tak jsem před sestrou stroze prohodila-vy tady máte ale marodů.a ona v domění že je lituju koliko mají práce odpověděla s úsměvem na rtech-no,už to nejní tak hrozný-ale člověk tomu už potom nevěnuje toliko pozornosti,až když se něco takového stane tak spytuje svědomí kde všude byl.holky držte nám palečky ať je Jurášek co nejdříve zdravý nebo se z toho zblázním,je u toho ták hodnej že mně to vhání slzy do očí :r: ,za chvilenku jedeme k ovoďákovi tak na nás prosím myslete,zatím pa pa a opatrujte sebe a své dítka byť v postýlce nebo v bříšku ;)

Noboj Ivko, to bude za chvíli dobrý a Jurášek bude zase zdravoučký, držim palečky a posílám malýmu pohlazení :)

Neplakej neplakej, určitě se to spraví, malý je veliký šikula a brzy se uzdraví, držíme palečky :k: :k: :k:

Ivííííííí!!!!!!!!!!!!! Moc na vás myslím!!!!!!! Maličkého pohlaď, a a´t je mu brzy dobře!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :k: :k: :k:

berunkooooooooooooooo, to je mi strasne lito. doufam ze Jurasek bude brzo naprosto v poradku. Hlavne si nic nevycitej, to bys musela byt zavrena doma abys mela jistotu, ze zadnej bacil nedostane.. A ani to ne, protoze by ti z venku chodili ostatni clenove domacnosti. Jurasek to urcite zvladne, uvidis, ze mu daji neco co mu brzo zabere. Myslim na vas!!! :k:

Ivko, budu na Juráška moc myslet a nesmutni....bude to zase dobrý, uvidíš :h: Ale když má tak veliký průjem, tak by jsi měla do něj nějak dostat čajík, nebo bude dehydrovaný a pak by chuděra musel na kapačky :w: :w: :w: Tak hodně štěstíčka u lékaře :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k:

hele nevím ale pokud jsem to dobře pochopila tak jsi sním jela k doktorovi a když tam nebil ten váš tak jsi jela domu :jawdrop: :jawdrop: ???

In reply to by VymazalovaKaterina (neověřeno)

Ja ji jednou musela v Tunisu nebo bych se usrala do bezvedomi a zabrala tak na 2 hodky a pak zase prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrc.Jenze tady je to neco jinyho.Ja blbec si cistila zuby vodou z kohoutku.

moc držím palečky, aby byl Jurášek co nejdříve zdravoučký :h: :h: :h: , vím co to je průjem, takže moc na vás myslíme :k: :w: :w:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky