Jsem tady prvni?

19.06.2008

Dobre rano holky,tak dneska jsem tady prvni??Nemohla jsem uz spat,tak jsem byla v pekarne a ted piju kaficko a papam........ :a\|:

In reply to by zzdenka (neověřeno)

Ahojky Zdeni.....ja jsem rada,ze jsu na vyvolani uz kvuli tomu,ze u toho tim padem bude manzilek.....zitra se dovim vic a dam hned vedet.ted se musim loucit jdu prat na malou......zatim páááá

Já už jsem tu taky :a: . Dojeli nám lepit zrcadlo (2,5 x 4m) do ložnice, aby měl prďolka jednou co matlat :qu:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No jo ono spat uz moc nejde.......Teda,tak to je velka smula,ze to ukradli.Tak musis koupit new vecicky :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Otoky nema kazda.....ja je mam az ted ke konci uz proste je ta zatez na telo velka no a ja jsem hodne pribrala a je to sileny.......me boli a natekaji i prsty na rukach to je fakt neprijemny.Ale Tebe nemusi nic takoveho trapit.Ja nemela cele tehu nic,tak neco jsem si vyzrat musela :///:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Silenych asi 22kg no mazec,ale asi je to i tou vodou mam fakt nateklej i obllicej.No na otoky nepomaha nic....jen nohy nahoru a to se ti trochu ulevi,ale uplne o.k. to bude az po porodu,tak se uz tesim az budu mit po vsem a malou u sebe.Nejvic boli nohy vecer to uz ani minutu nevydrzim stat.......

dobré ránko Terezko,já už jsem také vzhůru.jako každý den.vypravila jsem ty moje dva raubíře do školy,zapla fitraci na bazénu a pojedu za holkymy na kafe.taky mi už moc spát nejde.vče mě tlačí a otíkají šíleně nohy.už aby to bylo za náma co?

In reply to by andule

Ahojky kočko,asi jsi necetla muj vcerejsi blog.....ja asi pujdu pristi patek na vyvilani,takze uz to budu mit za sebou......Celkem mazec a ja uz se silene tesim.Ja mam desny otoky jak na nohach tak na rukach no desny.Dneska ma byt vedro,tak mame s manzilkem v palnu byt doma a prat a zehlit na nasi malou Terinku a vecer jit na prochazku po nabrezi,tak uz se tesim.........

In reply to by terinka

něco o vyvolání jsem zaregistrovala,ale gdy to jsem prošvihla.to ti můžu Terezko jen závidět.já se nejspíš i s Lotynkou dala na dráhu slona.sama neporodím a doktoři mají a vše čas.ale už jsem křičela,že 13 dní opět nepřenáším a předškolačku nerodím.šimon byl totiž přenášenej a macek.(4800g a 55cm.)

In reply to by andule

No ja jsem taky rada.....Terinka uz ma asi kolem 3,4kg takze uz je dost velka.Je to celkem sok,ze uz za par dni budu maminkou......Teda tolik kilo mel ??tak to byl poradnej chlapak.Tak treba te taky nenechaji prenaset a vyvolaji ti to.O tom zatim nemluvili?

In reply to by terinka

právě že se stále cukají,že je čas.ale opět mám velké bříško.(129cm)byl velkej arodil se hůř.nikdo to nečekal.měl už špatnou plodovou vodu a to byl poplach.snad to uhádám třeba jen do 7.7.uvidím.to víš,že už bych šla také.a jak.tak jsem se snad netěšila ani na kluky.možná je to tím věkem.mám radost za tebe,že už budete holky spolu.budeš velmi šikovná maminka.

In reply to by andule

No moje dr se nastesti necuka a je v pohode.....tak uvidis treba se taky brzy dockas a ja Ti to moc preju.No z toho jak vse budu zvladat jako maminka mam nejvetsi obavy......vubec nevim jestli to vse zvladnu.Ani se nebojim tolik porodu jako toho co bude potom.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky