PROSÍM MOC MOC O RADU - krev ve stolici

18.06.2008

Ahoj holky, malá mi teď dlouho brečela, namazala jsem jí bříško proti prdíkům, a pořád nepřestávala, dala jsem jí napít (je jenom kojena) a ona se pěkně pokakala, ale ve stolici byla krev (takové 3malé skvrny), nevíte jestli to je normální (má 2,5měsíce). Teď spokojeně odpočívá, ale nechci nic zanedbat a tak prosím o radu.Díky moc Renča

HURÁ, dovolala jsem se do nemocnice a mluvila s moc ochotným panem doktorem :\x: (podle hlasu asi primář, byl se na nás o víkendu dívat v porodnici a dokonce byl i u porodu) a ten mi řekl, že pokud dítě nějak zuřivě tlačí (což asi tlačila, když řvala jak asi před tím jednou nebo dvakrát v životě a dokonce jí tekla i slzička), takže se to stává. ;) Kdyby se to opakovalo tak mám zajít k obvodní dr s plinkou a ani tu dnešní nemám vyhazovat (tak nevím kde ten smrádeček budu schovávat :n: ) a nebo se popř. jít rovnou ukázat do nemocnice. Tak mi spadl kámen ze srdíčka :h: a jdu hledat příhodnou nádobu a místo na ten smrádeček.
Jinak holky moc Vám děkuji :k: , jsem ráda že Vás tady mám :h: .
Papa Renča a spokojeně spící Erča

In reply to by Renča81

že to tak dobře dopadlo!!! A kdyby se to stalo nám, tak aspoň vím, že to může být tím, že mimčo hodně tlačilo! Tak už se nestresuj a nenechávej plenku ve sklince někde na sluníčku, nebo když ji časem otevřeš, tak ti buchne, jako syrečky :s:

holky díky, volám jak strhaná a nikde mi to neberou a nebo mají obsazeno. ach jo, já asi zcvoknu, ještě že malá tak klidně spinká.

In reply to by marthy1

volala jsem k nám do nemocnice a tam teď jsou večeře, tak mám zavolat za půl hodiny, tak uvidíme (a kolem půl šesté má přijít manžel z práce, tak teď si jdu něčím obalit nervy, asi ananasovým kompotem).
Jinak si moc hodná, děkuji.
Nejhorší je, že to do té pleny vsákne a pak už na ní nepůjde mezi kakancemi nic vidět.

Ahoj Reni, určitě zavolej doktorce, já si myslím, že by to nemělo být, proto kojící miminka mají kapičky na krvácivost...
Držím pěstí ať je vše ok..

určitě není normální! Nebo já o tom teda neslyšela! Být tebou, raději si zkusím zavolat k doktorovi, ať něco nezanedbáš.
Jinak ten postup papání, nebo Pupík na bříško aplikuju taky a taky mi přestane po chvíli plakat. Buď se pokadí, že má plný bříško, nebo mu pomůže ten Pupík.

Ahoj Renčo, to teda fakt nevím, ale kdyby se to stalo mě, tak zavolám doktorovi a pro klid duše se ho zeptám, jestli je to normální. Třeba s tím má některá z holek zkušenost ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka