Odsávačka mléka - opět dotaz

18.06.2008

Ahoj holčiny.
Znovu se chci zeptat na odsávačku mateřského mléka - né hlenů :///: TO jen aby nedošlo zase k omylu :)
Jakou máte zkušenost s balonkovou odsávačku?? Upřímně, moc se mi nechce kupovat drahou elektrickou, tak jsem koukala na balonkovou nebo pákovou a zajímají mě vaše zkušenosti s nima.
Moc díky!! :dance:

Já mám pákovou. Naše malá nechce na prso a tak musím odsávat s tou pákovou jsem fakt spokojená nemám tendenci jít s míkem dolu ba naopak. Malá je moje třetí a měla jsem s mlíčkem vždy problémy nyní supr fakt doporučuji

In reply to by Galateia

Já používám mechanickou od Aventu a jsem s ní spokojená, jelikož mám od ní i flaštičky pro malou takže jsem brala jednu značku!

Já teda nikdy nepoužívala žádnou. Vždycky jsem měla mléka tak akorát a třetí malej v pořadí je otesánek, takže spotřebuje snad vše a nic neodsávám. :-)

Ahoj,
ja ma taky jako Meg elektrickou od Medela a jsems ni moc spokojena,zachranila mi kojeni kdyz byl maly v nemocnici a ja doma odsavala a vozila mu mlicko do porodnice.Tahle je fakt dobra.Jinak s balonkovou zkusenost nemam,ale co vim tak holky na ni tady dost nadavaly.Kazdopadne bych pockala,ja ji kupovala 6.den po porodu protose teprv 6.den se mi spustilo mliko,ja mela prsa jak melouny a tvrde jak skala a maly v nemocnici :-( a tohle me zachranilo .

In reply to by Simik

Ahojky Simicku, já ji taky kupovala až po porodu, ze začátku je ti stejně naprd když nemám mléko, že? No moje ségra měla všecky a mléko neodsála, ale jde asi i o výdrž, ono to nejde hned.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Díky za odpověď. Tak na tuhle jsem dneska taky koukala :) A v DM drogerii jsem viděla balonkovou za 299,- Právě, taky nevím jak to bude s mlíkem :00: To je strašný, co furt musí člověk řešit :)

In reply to by Galateia

mě právě ta elektrická odsávačka pomohla na rozběhnutí mléka, mám ho teď dost i pro dvě :) já jsem si ji ale koupila až 3. den po porodu, mě totiž v porodnici půjčili tu jejich profesionální :one: je to celkem dost peněz a některým maminkám nejde odsávat, ale mě se to rozhodně vyplatilo.

Já mám pouze elektrickou a ani s jinou zkušenost nemám, takže ti moc neporadím. S elektrickou Medelou jsem velice spokojená :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky