Poradna 37+5

18.06.2008

Mě picne, v poradně už třetí týden stejný nález,CS 6, mám streptokoka, ani nevím jak, ale tušila jsem to (po tom, co mám snad všechno), v úterý jdu na pásy. Přes slabé kontrakce mi doktorka nemohla poslechnout srdíčko, ale našla ho na UTZ. Proč mě furt strašili s předčasným porodem??? Asi budu jako Bóža, budu si hrát na slona :s:
Jinak psala Tesa, že malý má žloutenku a ona nějakou špatnou krev, že by je mohli pustit domu v sobotu, ale nic není jisté. Tak jim držím palce. A mám Vás pozdravovat.

Ahojky Žížalko!
Nechci dělat mistra světa amoleta, ale já měla u první taky streptokoka a doktor mi řekl,že než budu rodit napíchnou mi antibiotika,aby se prý malé nedostal zánět do očí,protože jsem rodila normální cestou..Toť jen malinká hrstka třeba ostatní maminky budou mít lepší zkušenosti tady s tím humusem,taky jsem si myslela,že po čem prd musím mít i jáááá..... Držím pěstičky ať je mimišek v pohodě i Ty!

tak to jsme dvě.já byla dnes na kontrole.nález stajný.ozvy také v pořádku.k porodu se prý nechystáme.malé je u mě dobře.ale mě už vše tlačí.Tesu moc pozdravuj.držím palečky.

ahoooj...a tak co s tebou teda budou dělat,když je ten streptokok???heleďse,buď kámoš a chvilku si přenášej,máš termín jen o dva týdny dřív jak já tak na mě počkej jo??? :///:

nazdar!!!!! Srandičky na vrub chudinky matky od tolika dětí, jo???? :s: :s: :s: jo a já streptokoka nemám :-), takže jako já ne :-)
Tesinku moooooc pozdravuj!!!!!! Ať je brzy fit, holka naše :k:

In reply to by zizalka19

dneska vtipkoval i doktor. Vlezu do ordinace a on se zeptal, jestli je nějaká změna. Řekla jsem mu, že tu bouli na břiše mám furt a on se chechtal, že to prý mám. A pořádnou :s: a pak prý kdy chci porodit, tak říkám, že předevčírem. A on se zeptal, jestli se doma taky podle toho snažíme :s: :s:

In reply to by Boža

Tak takový přístup musí potěšit, ne?? Než nějakej morous typu...co tu ještě děláte?? Vy to děláte schválně, ne???
A snažíte se??? Já se snažím, včera jsem hodinu stříhala koberec, klečela jsem na zemi a niiiiiic!!!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky