fotky ze srazu:-)

18.06.2008

vim ze jste si musely pockat ale uuuuuuz je sem dam. jo a kdo je kdo - popisky, dodam prubezne:)

Tak to je práda!A kolik se vás nakonec sešlo?Moc mě mrzelo,že nejedu,ale mám to z Litomyšle dost z ruky a malý jsou teprve 3 týdny,bylo by to náročný :?

Tak to je práda!A kolik se vás nakonec sešlo?Moc mě mrzelo,že nejedu,ale mám to z Litomyšle dost z ruky a malý jsou teprve 3 týdny,bylo by to náročný :?

In reply to by vikynečka

:D diky vikynečko :D ted jsi me rozesmala.. ale ja se toho nebojim.. ja ho totiz dokonale vyvazuju a pripadny nevesty odradim uz od pohledu... si reknou ze nez mit takovou tchyni tak radsi i malyho ozelej .. mmmm aby mi pak jeste nezustal na krku ... :s: :s: :s: obcas se bojim, ze me nekdo narkne, ze jsem si ho pujcila, ze neni ani muj :D :s:

In reply to by Hankitacz

přez hranice bych ho radši moc netahala, nemuseli by ti ho věřit, ale je nádhernej, ukazovala sem ty fotky tomu mýmu a sám z něj byl unešenej. No jo luxusní zboží z tý panamy. To se českýmu nevyrovná. Ale všechny dětičky tam byli krásný,ale mohlo by to bejt delší. Od ledn abudu v Praze , tak to zopakujem, to už by sme je mohly zpárovat.

holky já bych vás nepoznala...je to opravdu rozdíl,než si vás pamatovat s pupkama :-D děti vypadají spokojeně a mamkám to moc sluší :-D :qu: jen počkejte až porodím,budu jezdit s váma :qu: zatím mě chlap s bubnem nepustí :(

:cc): :cc): :cc): Krásné fotečky :qu: !A dětičky jako ze žurnálu :qu: :one: :c: !!! :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka