Je to tu mrtvý

18.06.2008

Bývaly i lepší časy! Člověk se na něco zeptá a dostane jednu, max. 3 odpovědi a z toho je 75% další dotaz, nebo opět můj příspěvek a přitom na téma, že zmizela ikonka, nebo na vtip se hrne pisatelek 3x víc :sick: Každopádně chci poděkovat těm, co odpovídají a poradí! Holky, je vás tu jako šafránu, takže si vás vážím! Děkuji, že tu jste! :k: :one:

Jojo, na kraviny se to reaguje ale na důležité věci ne....je fakt že se sanžím pomáhat ale nesedím tu nonstop takže některé věci mě uniknou. Ale hodně mrzí když napíšeš a nikdo neodpoví a přitom třeba téma kouření je nabité novýma přispěvkama...

In reply to by aga-aga2

čas tady sedět pořád, to chápu. Já čekám, až se malej vzbudí a vyrazíme ven.
Kouření je mor a trpí tím asi hodně maminek :) Snad to některé pomůže, aby v těhu přestala. Mě spíš mrzí blogy o ničem, co jsou nadupadný odpověďma oproti těm, co by rády nějakou radu od zkušených a informací se nedostává :(

Možná je to taky tím, že na tvojí otázku neznám odpověď a napsat ti tam "to nevím" ti asi moc nepomůže ;) :k:

Lidičky se tu mění, maminky nemají tolik času.. je to těžký.. taky mi vždy odepíše pár lidí.. spíš skalní příznivci :s:

In reply to by Martii

počtu přihlášených jsem čekala víc odpovědí :) Ale důležitý je, že i ta jedna odpověď byla účinná :one: Jen to zamrzí, že se reaguje ve větším počtu na blbiny, než na dotazy k dětem.
Jako těhulka jsem tu dostávala plno odpovědí a jsem moc ráda, protože kdybych tápala v té době, tak by bylo mimčo asi nervozní :s: Ale jestli se těhulky v této době dočkávají odpovědí, jako občas já, tak jim vůbec nezávidím :n:

In reply to by Martii

Přítel vždycky přjde, jestli jsem dávala fotečky a jaký byly reakce, protože i on je velmi pyšný táta a jen velmi nerada mu ukazuju, že reagovaly třeba jen dvě holčiny :( Hlavně, že my s tátou víme, jak máme šikovný a krásný dítko a chválí nám ho lidi v reálu :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka