Nazdar!!!!!

18.06.2008

Hlásím stav: stále 2v1. ALE!!!!! otevřená na 2 prsty a dneska mi udělal doktor Hamiltonův hmat. A k tomu dotaz: za jak dlouho po něm jste porodily, matky??? A kdyby přeci jen nepomohl, tak mě tam v pondělí odpoledne nechá. ALE, kdybychom fakt vydrželi až do toho pondělka, tak je dooost velká pravděpodobnost, že se mláďátko narodí přesně na den rok po tom, co mi umřela mamka :-( a to snad ani nechci :-(

Tak to by bylo opravdu blby datum.Clovek by musel slavit v blbej den.Tak at vykoukne co nejdriv.Kdo vi jestli uz neni venku ze?Dneska je totiz 19.

ahoj Boži,jsem zvědavá,kdo tady bude po tobě tak dlouho přenášet.věřím,že tě doženu.já totiž sama nikdy neporodím.a já už bych tak chtěla.!!!!!

In reply to by andule

Ahojky Andule!!!! Já ještě nikdy takhle nepřenášela. Holky se všechny narodily ještě před termínem. Něco takového fakt neznám :n: a držím palečky, ať nemusíš čekat tak dloho!! :k:

In reply to by Boža

já zase nikdy nerodila sama.u obou jsem přenášela.u druhého 13 dní.je to o nervy a ted budu opět přenášet.si to myslím.všichni rodí a mi nic.ale na věky tam nezůstane.ven jít musí. :s: :s: :s: přiznávám,že se bojím.víc jako u předchozích porodů.

Přeju Ti, ať je to co nejdřív!!! Musí, protože zítra se vrací švagr z lázní a já už se na net tak nedostanu, tak ať jsem informovaná :w: :w: :w: Ať je to rychlé a ať jste v pořádku :a: :a:

ahojky!! Už jsem dopoledne myslůela že už tě tu neuvidíme 2v1 a ono prd!! Hamiltonův hmat může působit na každého jinak...někdo říká že do 24 hod. ale mám dvě kamarádky a ty to měli 2-3 dny. Budu ti držet pěsti at to tak dlouho není. Božo asi by to nebylo nic příjemnýho rodit v den co ti umřela maminka a já taky mám termín porodo okolo datumu co mi umřel táta, al ekdyž se na to podíváš jinak tak by to bylo jako příchod nového života na místo toho ukončeného. Tak holka už roď

In reply to by Poulova Jana

Jani, já doufám, že to zabere co nejdřív. Pekelně mě rozbolelo bříško a záda, tak ať to k něčemu je ;)
Máš úplnou pravdu, něco skončilo a něco začne. Ale stejně bych se radši vracela ten den s drobečkem v náručí domů. Uvidíme, stejně to ovlivnit nemůžem. Tak si budem obě přát, aby byli ti naši drobečkové zdraví jako řípy :-)
a děkuju!!!!!!!!

ahojky já hned druhý den,já myslela že už jsi se rozdvojila,když jsem tě tu od rána neviděla ;) :a: tak držím palečky ať je to ještě dnes ;) :qu: :cc):

No my se tě nezbavíme... nestraš tady ostatní, pak se ještě budou bát, že to je úplně normální být těhotná rok :s:

holkaaaa,co tu ještě děláš 2v1?já už opravdu nevím co s tebou :!k: už aby jsi to měla za sebou...už by sis to opravdu zasloužila :!k:

Hele, víš o tom, že člověk je těhotný jen 9 měsíců? Já jestli si nechceš hrát na slona :s: :s:

Nazdárek, to už snad ani není možný :00: , 4 miminko a ty ještě pořád držíš pohromadě :!k: . Boži, myslím, že po tom Hh holky porodili třeba do druhýho dne. Přeju abys to už měla za sebou :k:

In reply to by janek

převaha ženských mi celkem vyhovuje :s: :s: i když jsem zrovna včera říkala, že mít kluky, tak se mám čím učesat, mám všechny svoje sponky do vlasů a nezmizela by mi i ta poslední použitelná rtěnka :s:

Ahoj Boženko tomu tvýmu chlapovi se tam nějak líbí :c: no typickej chlap se vším se crcaj :s: :s: :s: tak držím palce at už ho máš brzo u sebe :||): Jo stím hmatem nemám skušenst ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka