KONTROLA

18.06.2008

Takze jsem dopadla takhle holky moje: Tlak jsem mela vysoky jeste mi ho 2krat merili,ale nic moc ten posledni byl 140/94........Doktorka mi chtela dat nejaky prasky na snizeni,ale nakonec nedala a na dalsi kontrolu jdu v patek a to se uvidi co se mnou......Kazdopadne nejdulezitejsi zprava dne je ta,ze pristi patek pujdu asi na vyvolani :00: Jsem z toho nejak mimo,ze uz je to tak za chvili.

Ahoj terinko, tak aspoň to budeš mít zase za sebou a zbavíš se těch strašnejch otoků. Jééé, ty už budeš za chvilku maminka! To je neuvěřitelné, co? Tak ať se toho v pořádku obě dočkáte.

ahoj terezko, takže jsi ráda, že manžel bude moci přijet, viď? Teď hlavně, abys nezačla rodit dřív než ti to budou vyvolávat. ;)
Těšíš se nebo bojíš? Asi obojí, co? To musí bejt divnej pocit, vědět přesnej den, kdy se mimi narodí. Já už se nemůžu dočkat, až nám ukážeš Terezku. :c:

teri neboj, vyvolanej porod je rychlejsi a budou te hlidat, nebudes muset premyslet jestli je to uz, nebo jeste ne, proste na tebe dohlednou. mozna to boli vic, kdo vi, ja to neposoudim. ale je to RYCHLY.. :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To mas pravdu.....ja jsem celkem rada,ze uz to budu mit za sebou a malou mit v naruci :h:

t je škoda,že to bude vyvolávačka,ale co už.... víš jak ti závidím,že to budeš mít už za sebou??? já mám ještě aspoň 3 týdny čas,ale kdyby mi to urychlili v tom 38 tt tak bych se nezlobila.jak se jinak cítíš?ten tlak snad bude z toho proměnlivýho počasí :00:

In reply to by kacenka.03

Skoda?ja jsem prave rada,ze pujdu na vyvolani uz kvuli tomu,ze muj manzel tam bude se mnou....ted v sobotu totiz uz odjizdi do Danska a pokud budu vedet presny termin porodu,tak on prijede.Moc si preju a a manzel taky,aby tam byl se mnou.Jinak se citim dobre,ale ted jsem nejaka rozhozena z toho porodu a vse kolem......

Ahojdá Terinko :a: , s tebou se tady nějak teď míjím. Už se to blíží co, mimísek už klepe na dvířka!!! :||):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka