Můj hrdina

18.06.2008

Ahojte, musím se vám pochválit jaký je náš Bajkálek hrdina! Včera večer jsme byli dávat krev nemocnému pejskovi -má leukémii a potřebuje krevní transfuze. Bajinek to všechno zvládal na jedničkua příště pujdeme zase....je to příjemný pocit když pomůžem! Co kdyby jsme to jednou potřebovali my? Bylo mě strašně líto té fenky a snad ještě víc její ztrápené paničky.
S Markétkou jsme dnes byli na 4měsíční prohlídce a na druhou dávku očkování. U očkování jen malinko pípla a hned se na všechny smála! Je úplně v pořádku měří 65cm, váží 5410g, obvod hlavy má 40cm. Nemusím nic přidávat kojení jí stačí, že bych nemusela dávat ani ten čajík...ale ten dávám jinak bych ji měla u prsa co 15-20 minut. Jen že má trochu obrácený vývoj, Markétka totiž odmítá pást koníky ale už se obrací ze zad na bříško a na to má čas prý do 6 měsíců....ale že je pevná, hlavu udrží že se nic neděje.
Mějte se :a: :girl:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj jsme z Ratiboře je to kousek od Vsetína...ale zklamu tě Bajkal je nerozmožitelný, tedy je ale má nemocné klouby má DKK 3/4 a DLK E/E takže bych to jeho potomkům nemohla udělat, je to dědičná vada....Mám ještě Aríska ten je zdravý jak buk! Ale přiznám se ti jsem proti bezpapírákum...Aríska nejpozděj na jeře uchovním a bude mít potomky s PP....vím jsem na toto hrozná! Promiň... :a:

Pejsek si zaslouží věnec buřtů :dog: :qu: a Markétka je překrásná okatá holčička! :girl: :one:

Teda máš psa hrdinu :qu: :qu: :qu: doufám že dostal pořádnou odměnu ;) Princezna je krásná a at ti dál pěkně roste :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky