Ahoj ženy:-)))

18.06.2008

Ahoj maminky,tak jsem se rozhodla shodit přebytečná kila po dětech. A že jich je :00: Zítra jsem domluvená se svojí dr.že mi zkusí napíchat jehličky na hubnutí do celého těla a pak do uší.Tak jsem zvědavá,jestli to k něčemu bude a nebudu tak rozežraná a nenažraná.Tak držte zítra pěsti,jo? :\x:

Ahoj, nechci tě od jehliček nějak odradit, ale známá měla také jehličky a docela dost po nich ještě přibrala než aby zhubla, i když ona si možná za to mohla sama, slyšela jsem, že se u toho dodržuje nějaký jídelníček a ona se svým manželem si skoro každý den dávají gulášek a takové to nechutně mastné maso, kde je víc toho mastného než masa.
Já bych tomu moc něvěřila, ale mohla bych se zeptat kolik ty jehličky stojí?

tak drzim palecky at se ti to co nejdriv povede. Zkus pit vodu s citronem, pred kazdym jidlem si dej sklenici. No a chce to nepozirat mezi jidlama nic navic... jak to delam ja, ale ja jsem tehu, tak si to sama sobe odpoustim :s: ja zas nejsem na cviceni. Ale na zhubnuti mi strasne pomohlo plavani, opravdu hodne. Ale co s malou, vid? Asi budes muset pockat, az zacne vic spinkat. Kazdopadne ti drzim palce! :\x: :\x: :\x:

Ahoj tak to hodně štěstí já jsem se taky dala do boje ale těmhle nesmyslům nevěřím, promin nechci se tě dotknout každá máme jiný fígl ;) já to vzala přes tělocvičnu :s: :s: :s:

Ahojky tak já bych to asi taky potřebovala.Shodit chci,ale první musím překonat tu mou nenažranost :s: :s: :s: a i když nejsem zastáncem těchto akupunkturních metod a jiných takových věcí tak ti mocinky přeju aby ti to k nečemu bylo a kilečka vzaly nohy na ramena aopustily tvé tělíčko :///: :///: :///: :qu: :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka