Slyšela jsem naše srdíčko...

Anonym (neověřeno)
18.06.2008

Ahoj všichni, včera jsem byla na UTZ a konečně je to potvrzeno oficiálně! :qu: Dostala jsem průkazku, mimi má 2,5cm a srdíčko bije náááádherně :h: :h: :h: :c: no úžasný, jsem moc šťastná, že je všechno pořádku. Dostala jsem taky nějaké vitamíny od fy Gravilakt - co myslíte, jaké budou? A taky mi předepsali Acidofolan. Minulé těhotenství jsem nikdy nic takového nezažila, tak nemůžu srovnávat... A taky mně objednali na testy do Pronatalu. Nevíte co budou testovat? Jako z krve nebo jak?? Díky moc. :k:

Moc gratuluji... :-)
Je to krásný pocit, že?
Já jsem byla minulý pátek na prvním větším UTZ a byl to opravdu krásný pohled.. :-)) Gratuluji k srdíčku :-)) a k průkazce. Mám ji pár dní a vím, jaké to je příjemné... :-)) Mně dr. taky nabídla screening, člověk má pak klid. Já pojedu do Brna ve 12. týdnu na ultrazvuk a krev. Asi je to nějak podrobnější než normální UTZ. V Brně to stojí 1450,- Kč. Podle mě se tam dá testovat i genetika a plodová voda, ale to záleží asi na tvé doktorce podle momentální situace.. Základ je jen ultrazvuk. /trošku dražší :-/
Tak držím palce... :-) Je to sranda.. Já jsem byla na utz v 9. tt a mimi mělo 2,55 cm. :-) Teď je mu skoro o týden víc.. :-))
Tak hoooodně zdraví, těhulko... :-))
E.

moc gratuluji k srdíčku :h: Já jsem poprvé srdíčko viděla minulý týden a byla jsem z toho šíleně moc šťastná!!!
Mě doktor předepsal Acidum Folicum což je kyselina listová, není to ono? U prvního těhotenství jsem také nic takového nebrala, ale jsem ráda za každý vitamínek navíc ;)
A ty testy jsou z krve a ultrazvuk, kde se měří miminko a zjišťují se tak případné vrozené vady. Mě to doktor také nabídl, ale u nás se za to musí platit a je to nepovinné. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka