Bojim bojim

17.06.2008

Holky já jsem sama doma a děsně se tu bojím. :O V pátek večer jsme se s manžou koukali na horor a já se teď strašně bojím :O to jsem ale trdlo co :!k:

To máš fuk, já se strašně bojím i bez hororu, si vždycky představuju jak se k nám někdo dobejvá :O :O :O

In reply to by Brejkyna

jéééé to mě těší, já jsem si myslela, že nejsem normální, taky si občas představuju, že se k nám někdo vloupal a přemýšlím, co bych udělala, hlavně s malým.... no jenže tady to není od věci, nedávno tu někdo zastřelil frajera v baráku :O

nejseš trdlo, já se na ně nesmím dívat vůbec, pak nejsem schopná jít ani na záchod, jsem strašný srab. Od jisté doby se na horory nedívám, a když jsem v noci sama doma, tak je se mnou v posteli pes. aspoň pro klid

In reply to by Adrun

:s: no byl to japonský horor. Frajerce někdo nechal zprávu v hlasovce, že za dva dny umře a taky že jo, šupla ji to pod vlak a zabíjelo to tak, aby oběť neumřela hned. Z jejího mobilu rovnou volala další oběti, atd, až to bylo v telce v přímém přenosu. Byla to nějaká malá holka (mrtvá), kterou matka týrala, aby ji pak mohla vozit do nemocnice a ukazovat, že se o ni dobře stará. No psycho..... :s: fujtajksl :jawdrop: :sick:

In reply to by Adrun

Ježíši ! To mi povídej! Hlavně kruh 2, to jsem nedokázala sledovat a vypla to. Stejně jsem si od začátku zakrývala oči a to horory miluju ! Kruh ale sledovat prostě nemůžu. Né sama a né v noci. Možná ani ve dne....mám strach, že by se mi o tom zdálo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky