jsem zpátky

17.06.2008

holky zítra vám vyfotím bříško,mám pocit že majinko klesá,ale hlavně vám chci ukázat nové těhu šatečky :-) :qu: víte co mě mrzí?že mám celý léto v pytli...teď bude hnusně a až porodím tak budou ty vedra ale to nebudu moct pomalu vylést aby se mi malá neupekla a k vodě je to taky nesmysl...ach jo :§)

In reply to by kacenka.03

jakou chces,jestli na první rok,nebo na prvních 5 let? já tu svou nasla dnes na netu,chci totiz tu stejnou,kterou jsem mela u Filípka,at pak muzu srovnávat. v obchodech není a nasla jsem ji na netu,má jen trosicku jiný obal. Tak jsem ráda :dance:

In reply to by kacenka.03

popísu ti ji: je na první rok,já bych 5 let nemela co psát a kdyz ted neco malý udelá zvlásního,je tam prázdná stránka,tam si to písu. Kdy ji otevres,je tam: Ahoj to jsem já(dás fotecku),pak jsou tam kdy se narodil,míry,kdo mu pri porodu pomáhal(já mám tatínek),lékar,sestricka,znamení. Pak je tam jméno,príjmení,váha,barva vlasu,výsledek první prohlídky,kdy jsem sli domu,adresa bydliste.A zase fotka.Pak dvoustrana Blahoprání k narození(já mám vlepené to nejpeknejsí),Pak takový strom-rodina, a pak hodne podrobné stránky typu: jak mi doma ríkají,poprvé jsem se usmál,mám rád,nemám rád,nelíbí se mi,zlobím se,mamincino mlícko bumbám xkrát denne,dudlík mám-nemám rád, pak tam jsou od 1 týdne do 12 mesíce tabulky,kde si píses výsledky detské poradny-váha,míra atd. a nekolik stránek typu: otácím hlavicku,usmívám se ve spánku,cucám pesticku,smeju se,plazím se,odrázím se nohama,pasu konícky,otácím se na bok....je toho hodne,to si tam vzdycky dopíses.Je fakt podrobná. Je tam dvoustrana o krtinách(já mám vítání obcánku)vsude fotky samozrejme,dalsí o Vánocích(prvních) detské nemoci,co jí rád,vzrusující zázitky,moje první rostárny,první hry,hracky,jaké básnicky má rád,knízky a ríkanky,otisk nozicek v 6 mesících a v roce,na druhé strane mám k tomu fotky. První otisk máme na prední stránce,kdyz jsem prisli z porodnice.První krucky,zoubky-jak rostly,jsou tam krásne nakreslené,první zvuky-sluvka-vety,První narozeniny-hosté,dárecky,jak to probíhalo a na poslední stránce si muzes dopisovat,co udelá malá po roce,co je dulezité. to je asi vse. ;)

no me to léto vubec nemrzí,ted ty vedra preziju a prý nemá být horké léto :dance: A vecicky uz más pro malou vyprané a nachystané? já uz bych nejradeji prala,ale porád to oddaluji,jsem ve 28+2. Nakoupeno mám skoro vse,taky jen vlozky a plíny do zásoby a je to. Uz se ti to krátí,se tesís,co? :qu:

In reply to by Adrun

těším se strašně mooooc :qu: ostatně asi jako každej že? :) vyprané věcičky i vyžehlené mám.chybí mi ještě vyprat povlečení do postýlky a zabalit si tašku... :D ty máš ještě čas...nikam nekvaltuj,aby nám to pak líp utíkalo,no ne?já jsem prala minulý týden :dance:

In reply to by kacenka.03

to vydrzet do cervence,to budu mít mesíc a neco do porodu,dýl ne :n: Já jsem hrozný zmatkár a porád si ríkám,ze co kdyz to prijde drív,u malého me to chytlo v 7 mesíci,lezela jsem na udrzování. Ted mám do toho tu blbou cukrovku,tak se zas hrozím prístí poradny,to bude velké merení,co mi dr. rekne,snad nebude Davídek hodne vázit :O

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky