málo pije

17.06.2008

Ahojte, moje malá začíná míň a míň pít. Dřív vyzunkla třeba 150 a teď s bídou 70 a to musím ještě mnohdy kojit z obou prsů. Ale vydrží zase ty tři hoďky. Tak si říkám,že je to asi v pořádku, ale aby jsem pak měla dost mlíčka..............

Ahoj, miminka jsou chytřejší než my a ví kolik potřebují. Mě malá na začátku pila co 3-4hodiny a krásně přibírala, pak pila co 2hodiny a to někdy i z obou (když byly ty vedra) a nic moc nepřibrala. Teď pije co 2-3 hodiny, v noci vydrží 6 hodin a roste a přibírá pěkně a mlíčka mám dost. Být Tebou tak to neřeším a zbytečně se tím nestresuji, pokud Eliška nekřičí hlady, tak je to v poho :) . A kolik teď vážíte a měříte :? ? Dívala jsem se, že jsme měli podobné porodní rozměry (my měli 2,5kg a 46cm, akorát jsem týdne přenášela) ;) .
Měj se krásně.
Papa Renča a Erča

ahojky hele tím že kojíš z obou prsou z toho si nic nedělej z obou kojím asi od 2měsíců prcka a kojím doted mlíčka mám dost nevím proč chce obě:)najednou se mu u jednoho přestane líbit a chce druhé:)taky jsem měla odobí že malej moc nejedl ale přibíral dost tak jsem to neřešila však mimča ví co a jak:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky