Týden po porodu...

17.06.2008

Týden po porodu...a bříško mi chybí :\\: Připojuju fotečky se svou novou aktuální podobou a měním ikonku, protože z těhulky je najednou pyšná maminka :ww: PS: http://www.mojetehotenstvi.cz/pred-v-37tt-snad-uz-brzy-po (konečně doplňuju třetí část fotek - "po") :°: . A jinak v těhu jsem nabrala neuvěřitelných 16kg. V porodnici jsem nechala 10kg a teď to s každým dnem klesá o půl kila...zbývá mi zhubnout 4kg a budu tam kde jsem byla :°: .Tímto bych chtěla podpořit všechny nastávající maminky - pokud si myslíte, že ta váha už nepůjde nikdy dolů (já jsem o tom byla přímo přesvědčena a občas propadala do depresí :\/: ): šíleně se mýlíte! :ww: PSS: Joo a tady jsem v těhu :ww: http://www.mojetehotenstvi.cz/fotecky-38tt-kterou-z-nich-mam-dat-jako-i…

janka.82

Všechny fotečky jsou krásný. Po tom porodu Ti to sluší :one: A kde máš tu novou ikonku?

Moc moc gratuluju k pyšné mamince! :||): Ale nepřesvědčuj holky že po porodu hned zhodí u každé je to jinak! :r: Ty máš to štěstí :one: .Já nabrala 20kg, 5kg jsem nechala v porodnici ale těch 15 se mě drží už 4 měsíce a nechce jít dolů ani gram! Plně kojím a jsem pořád v pohybu, nijak se nepřežírám spíš sežeru víc zeleniny než kdykoli jindy v životě! A kde jsou fotky miminka???? Jinak bříško ti moc slušelo.

In reply to by natalliev

Jé Daneček je krásný! :cc): ! Ještě jednou gratuluju! Já jsem po porodu 4 měsíce.....všimla jsem si že národ se dělí na 2 tábory na ty co shodí hned všechno a na ty co až po kojení....doufám že po kojení to fakt pujde dolů! Ale kvůli váze nehodlám přestat kojit! S fotečkama ti vůbec neporadím sama snima pořád bojuju...no co jsem si založila 2 účet je to už dobré. :a:

In reply to by aga-aga2

To jsou mi věci! Ale zakládat další účet se mi fakt nechce ://: A já se tady s těma fotkama zmenšuju, no hrůza, úplně mě to rozčílilo :-/) 4 měsíce není tak dlouhá doba :n: Máš pravdu, asi ta váha nejde dolů hned u všech maminek, ale jedno je jistý, jednou dolů půjde !!! A to je hlavní! :ww: Já taky kojím a naopak mám pocit, že mě mimi vysává. :ooo: Jestli to tímhle tempem půjde dál, tak zmizím :°: Na fotkách to možná není poznat, ale v obličeji vypadám dost utahaně a to jsou teprve začátky..., ale pro toho našeho drobečka jsem schopná všech obětí. :j)

In reply to by aga-aga2

To ti věřím :j) , ale každá z nás to má jiný. Musíš být statečná. Váha jednou půjde dolů - všechny bývalé těhulky jsou tomu důkazem, pouze u každé to asi trvá různě dlouho. A jen tak mě napadlo, co sport? Výborné je plavání - doporučuju! :ww:

In reply to by natalliev

Sport: Věnuju se sportovní kynologii, takže pořád jsem někde se psy...je to hohně chození, jezdím na kole, posiluju ruky i nohy...na plavání bohužel nemám čas a pořádně ani kde...jezdit na bazém už bych nezvládla....Ale jinak jsem sportovní antitalent!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky