ahoj holcicky

17.06.2008

ahoj holcicky tak jsem udelala jahodove knedliky :hu: a jdu si na chvilku odpocinout rano jsem byla u sve obvodni dr pro razitko a jak jsem predpokladala cekala jsem tam1,5h vytocena jsem byla jako blazen :jawdrop: dr je v poho ale tu sestru bych musela zastrelit :sick: krava jedna byla jsem tam jako prvni tak jsem predpokladala ze pujdu i prvni na radu jeste jsem ji rikala ze potrebuju jen razitko a ona ze si musim pockat pipina jedna :00: brala kde koho prede mnou a me si tam poradne vychutnala uz jsem byla vztekla ://: a chtela jsem odejit ale jelikoz to uz jsem jednou udelala protoze jsem na to nemela nervy tak sem to nevzdala :n: po treti uz jsem tam nehodlala jit fakt bych tu sestru musela nakopat :jawdrop: pak jsem si dosla jeste za detskou dr jestli mi vezme malou :||): :girl: ta byla naopak hrozne mila ze beze vseho :one: a razila jsem na nakupy jeste zitra musim s mati jet na mamograf a doufam ze budu mit pro tento tyden klidek :h: tak jsem se vypsala ulevila :dance: si jinak vam vsem preju krasny den :a:

Ahoj Andy,já včera čekala 3 hodiny v poradně ,než se dostanuý na řadu a v ordinacoi jsem byla tak 2 minuty-prostě rychlovka!letí to strašně moc,ted jsem si četla porody a utírala slzy jak hrachy-už abychom to měli za sebou,co?já se moc těšim i na ten porod!krásný den :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

vypada to vid? :///: ja bych ji taky musela necim prastit nadheru jednu :s: :s: :s:

něco podobnýho jsem zažila včera v podolí v prenatální poradně. byla jsem tam poprvé a fakt jak na běžícím pásu.... poradna byla formou open space - víc sestřiček a u každého stolu maminka... a já vyfasovala takovou arogantní babu! neuvěřitelný!!! jak ta mě nas....a! mluvila se mnou jako bych tam byla denodenně... a já se jí furt musela ptát a ona neochotně vysvětlovala....tak jsem jí pak řekla, že jsem tu poprvé a že opravdu nevím jak to tu chodí a aže vážně nevím co to znamená, že mam teď jít na dvojku... a bla bla... no hrůza. a po tom všem mi šla měřit tlak...tak jsem tak na ní koukala a říkala jsem jí, že ho pravděpodobně budu mít vysoký (pěkně to vě mně vřelo) no a měla jsem asi 150 na 90 :-))) jinak mam normální. tak na mě tak divně koukala a div mi kvůli tomu nevynadala. pak jsem šla k doktorovi a ten už byl uplně v pohodě - lidsky komunikoval... a pro jistotu mi po cca 20 min. tlak přeměřil a už byl uplně normální. Je to škoda že fakt srážka s hovadem s náma tak zamává... ježibaba jedna...doufam že už jí tam nepotkam!!!!!

In reply to by veganlove

presne tak tohle to je taky takova nadhera :00: ze si mysli ze ji patri svet :jawdrop: to vis duchodci ji nosej vajicka bonboniery atd.tak je na ne mila ale ja bych se na ni pekne vykaslala :00: radsi bych to hodila do popelnice nez to dat takovy krasavici inteligentni :jawdrop:

In reply to by janka.82

to vis kocko ta me muze leda tak ....... ja bych ji dala mure jedny nafoukany :s: :s: :s: ja bych ji tak leda dala necim po palici aby si to konecne v ty palici srovnala :///:

In reply to by andy

taky jsem včera měla chuť rozmlátit jí hlavu o ten stůl..občas se to ve mně takhle probudí... halvně s tebou vážně jednají jako s nějakym nýmandem... jako by sežrala všechnu moudrost světa a byla ředitelkou hlavního města... a přitom tam jen dává dohromady papíry a měří tlak... to mam nejradši. si vždycky představuju kdyby se mi ty lidi dostali do rukou - v práci... že by mě najednou potřebovali..to by byla jiná, jak by lezli do zadku. kachna. tak a ted mi zase vylítl tlak :s:

janka.82

Ahoj kočko. Já jsem tu jen na skok. Máme tu pána a montuje nám kuchyňskou linku :dance: Už aby to bylo. Ta sestra je teda fakt hustá. Pitomý razítko a musíš čekat? Bych ji teda něco řekla :w: Aspoň, že ta dětská doktorka byla milá. Tvojí mamce držím palce, ať ji to dobře dopadne. Taky jsem s mojí byla na začátku roku a naštěstí to dobře dopadlo. Mňami, jahodové knedlíky (a jsou domácí)? Ty jsou nejlepší. Tak dobrou chuť :hu:

In reply to by janka.82

ahojky :a: dekuju ti na stotisickrat :h: to vis knedlicky jsou domaci tvarohove :hu: musela jsem si trochu spravit chut :a\|: ona si ta sestra asi myslela ze me to zas prestane bavit :00: a ja to znova vzdam ale houbelec nevzdala :n: jsem se ja byla vitez :dance:

Někdy se to se...To bych té dr řekla,že má sestru krávu...Tak si odpočiň u knedlíků!A pozdravuj prcka!

In reply to by jituška

ahoj jitusko :a: dekuju ty tu svoji princeznicku :one: za me taky pohlad :h: jinak ta sestra je obr krava protivna je jak noc kazdej ji nesnasi jen se divim ze se na tohle povolani dala kdyz je to takova mura :sick:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky