furt tu straším :-(

17.06.2008

:r: :r: :r: já už chci miminko!!!!!!!!! :r: :r: :r: :r: :r:

já jsem tady ještě taky,prostě se těm našim broučkům od nás nechce,snad se na zimu pustí :-)

ivka222

JEŽÍŠIŠMAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ona je jšětě tady :00: :00: ty to snad děláš schválně aby jsi na sebe upozornila :s: :s: :s: :s: :s:

Ahojky Božo co to ještě děláš čekáš 4mimi a neumíš i pomoct :s: :s: :s: :s: :s: :? si zapoměla jak se rodí či co to to mimi musíš pustit z bříška ven }:)

Ahoj, já vím, je to úmorné,viď? Já už ho chci taky.Dnes jsem si přivezla domu autosedačku, ale kočárek máme pořád u tchána na bazénu tak jsem ráda alespoň za tu sedačku tak mám radost alespoň z toho.

Ahoj Boži, přece tě ti doktoři nenechají těhotnou navždy. Jak dlouho už přenášíš? :00:

normalni slonice asi budes mit peknyho lenocha umi si uzitat takovy krasny den v lune je urcite lepsi newz se cpat na svet :D

ahoooj, co tu ještě strašíš ty těhule?máš už být čtyřnásobná matka :-) ale když ještě počkáš tak ty 3-4 tádny tak půjdem rodit spolu :!k: se u tebe mrňouskovi líbí noooo :\x:

In reply to by kacenka.03

já už nechci čekat ani den. Všechno mě bolí, ani na zadku už sedět nemůžu. Už minulou středu mi doktor říkal, že je to proto, že se cpe hlavička hrozně dolu. :-( hrozil mi předčasným porodem a tekhle to dopadlo :-(

čau Božo, ježiši, co tu ještě děláš??? Já myslela, že už musíš mít odrozeno... :00: a ty nic. Tak šup... s taťkou na to vlítněte a třeba to pomůže, ne???

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka