nazdarek

17.06.2008

ahoj holky,tak jak se tu mate?me bolí záda čím dál tím víc a v noci se budim s bolestma kyčle...už ani ten kojící polštář nepomáhá :-( ach jo... už abych to měla za sebou...už jenom 4 týdny :-D

Ahoj já to znám, já mám to samé a taky mně bolí jen jedna kyčel, jen v noci, ale tak až mně to budí. :r: Si připadám jak stoletá. :00: Přes den nic. Moje jediná výhoda protitobě je, že já mám jen 6 dnů do finiše, tak se modlím ať už to příjde. Vydrž. :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

a jak dlouho si počkáš ty?záda...jojo, to je věčná kapitola...a co teprve žebra?ty mě trápí už takových 5 týdnů.mám pocit,že si v nich malá našla útočiště :!k:

Ahoj Kačenko. Vydrž, už jen pár týdnů a bude po všem! Já vím, že je to nepříjemný, ale jakmile se mimi narodí, na všechno zapomeneš.

:r: ahoj, to jsme na tom stejně, taky mě v noci bolí kyčle, ale máš to za pár, já jsem ještě o 14 dní pozdíš . vydrž

neboj se nic u finišuješ už to budeš mít zachvíli zasebou tak zatni zuby a mysli na něco pěkného

:a: ahoj Kačenko my se tu poslední dobou míjíme co? Vydrž holka, už to máš za pár, co mám říkat já? :( Vendula

In reply to by Vendula28

jo jo zapár...příjde mi to jako věčnost...¨tiše tady závidím holkám co už porodili...kdyby to přišlo za 2 tádny vůbec bych se nezlobila.to už bych byla ve 38 tt a už by se to počítalo jako v termínu :-D je pravda že se trochu míjíme.já jsem příjdu,něco si pročtu a jelikož mě to ošklivé počasí unavovalo tak jsem spíš ležela :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka