Intimní dotaz

17.06.2008

Tak jsme se s přítelem po dlouhé době na sebe vrhli a kupodivu jsme to nezapomněli :c: , ale problém byl, že já jsem měla jedno malinký místečko, který drhlo a díky tomu to bolelo :r: Měla jste to taky některá? Spravilo se to, nebo jsme odkázání do smrti na gel? Na kontrolu po šestinedělí jdu až v pátek, ale doktor určo řekne, že je to normální, tak ani nemá cenu se ptát jeho :)
A nakonec to stejně skončilo tím, že malej se pohnul, žduchnul do chrastítka a bylo po ptákách :00: :§)

já mela to samé a mám to i ted v tehu opet,ale prejde to. Já se cítila jako by to bylo poprvé,ale pak to preslo,docela jsem se toho i bála,tak mozná i proto.

In reply to by Adrun

odkládala, ani chuť jsem neměla, jsem dnes už 7týdnů po porodu, ale taky jsem byla už zvědavá, jak to bude fungovat a jestli nebudu mít spodek třeba moc volnej, ale bylo to v pohodě, možná ještě lepší, než před porodem.. No, snad se to časem zlepší, nebo budu muset na cestování kromě miminka a věcí pro miminko nově přibalovat ještě gel :s:

no u nás to drhlo hodně dlouho, ale já jsem měla sama problém s tou chutí na sex :( . Ale už si ani nepamatuju kdy to začlo zase fungovat ale bylo to za fakt hodfně dlouhou dobu. Zato teď jsem k neudržení :c: Vendula

In reply to by Vendula28

taky moc nechtělo, pořád jsem říkala, že až budu brát prášky, ať nemáme hned další mimi, ale včera mě přemohla zvědavost :///: V těhu jsem na to neměla chuť vůbec a ani teď mi nepřijde, že bych ji měla, tak nevím, co to do mě vjelo :s: Ale je fakt, že už se mi o tom tolikrát zdálo, že to asi tělo chtělo :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky