Hrozná noc!!!!

Anonym (neověřeno)
17.06.2008

Ahoj, možná to moc řeším, ale dnešní noc stála za to!!!! Nesnáším jakýkoliv breberky o to víc když to leze v bytě...nám se rojí mravenci - v koupelně, v obýváku, všude...na postřiky už nereagují, nedá se toho zbavit. No a dneska v noci se malá probudila v jednu na kojení, nakrmila jsem jí, uložila do postýlky a uspávám a najednou vidím že jí v POSTÝLCE lezou MRAVENCI...to na mě už šly mdloby, pozabíjela jsem je, vzala malou z postýlky no a přítel zvedl peřinku že se podívá jestli jich tam není víc a jak jí zvedl tak odněkud vyběhl černej brouk jako kráva, tak to už bylo moc....bylo mi uplně špatně, uplně mi běhal mráz po zádech...malá spala v postýlce s mravencema a ohromným hnusným broukem. řekla jsem že s malou někam odjedu a že přijedu až tu nic nebude, nevíte co zaručeně platí na mravence????

vyrojili mravenci, tak nám na to dali přípravek, bohužel si nevzpomenu, co to bylo, ale byla to plastová průhledná krabička, velikostně asi 0,5x3,5x2 cm a v tom byli takový béžový granulky. Krabička se mohla nalepit kamkoliv, kraj krabičky se odstřihl a ti mravenci po tom šli jako diví a zůstávali mrtví v té krabičce a to je vyhubilo během týdne.

myslím že mi někdo říkal že prášek na prádlo že se jim po tom špatně leze ale nejsem si tím jistá

no fuuuuj teda, to je noc jak z nějakého hororu :spid: :spid: , sami to asi nevyhubíte ty šmejdy :spid: , budete muset něco zavolat na ty bestie :spid:

:( no tak to bych asi zavolala firmu na hubení hmyzu a odjela s mimčem pryč, a ať se taťka postará :D Vendula

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka