TAK JDE ČAS S MÍŠOU♥

17.06.2008

:h: :k: Krásné ráno všem :a:
Tak si tady prohlížím Míšovi fotečky a dívám se a vzpomínám....no a chci se s Vámi podělit o pár okamžiků :h: Tak tady jsou :h: :k:

Míša krásně roste a bude z něj hezkej chlap:)))utíká to rycle až mě to někdy mrzí ale na druhou stranu kdžy vidíš ty pokroky co prcci dělají tka je to nádhera:)))

In reply to by La_cheri

Tak to máš pravdu, ale někdy bych aspon na chvilu vrátila ten čas....ten začátek, když se Míša narodil, to bylo něco tak krásného :dance: Teď je to taky krásný, ale už je to jiný :h:

Ahoj Peti. Míšánek roste jako z vody a je čím dál tím hezčí, čipera jeden. Fakt k pomuchlání. A na taťku se opravdu podobá!!! :s: ;)

Míša je fešák a jak umí zapózovat :s: :s: :s: když porovnám tu první fotku z porodnice a tu poslední, to je skok, to se ani nechce věřit, co všechno ty naše dětičky za tak krátkou dobu zvládnou :h:

In reply to by Silvik52

Silviku, je to opravdu neuvěřitelný :n: A teď manžel neviděl Míšu týden a říkal, že se mění a hlavně, že dělá pokroky....když odjížděl, tak se Míša do sedu pořádně neuměl přitáhnout a jak přijel, tak si sedl raz dva a snaží se i sám tvedat hlavičku, když leží na zádičkách :qu:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Opravdu Gábi? No to je asi nějaké znamení :s: A můžeš semka dát foto pro porovnání? ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky