Chvilka poezie,ale jen pro silné povahy :-))))))))))))))))))))

17.06.2008

Ahoj holky,rozjela to tu Ošklivé káčátko,pak Ditoušek a já se musím taky přidat:-)))))

Ve dvě hodiny ráno,skláním se nad postýlkou mého 2.5měsíčního kloučka!:-))))

Takovou dardu přez nos,kterou jsem dostala jsem opravdu nečekala.Smrděl na hony daleko a ještě teď to cítím.Jeho věci tak brutálně načuchli,že je budu muset snad desetkrát vyprat.-)))
Je toho darda za 14dní.Ale mám radost,že se kenočně,teď nemohu říci pokakal,ale posral :!k: :!k: :!k: :!k: :!k: :!k: :qu: :qu:

Cau Kubicku, :a:
tak tomu rikam paradni naaaaaaaaklad!!!!!! :qu: :qu: :qu:
Hehe, nemysli si - ja umim taky pekne rozveselit maminku, hlavne kdyz ji kolikrat v noci pokadim aj pyzamo! :!k: (pzn.aut.-jo, a jestli muzu intimne prozradit, tak muj odstin je vic do zlutoucka)
Zdravi Te Tvoje kamoska:
Lucinka od SHARANE

Ahoj, tak to je teda nadílka, my podobnou míváme ob den, je to humus co? Ale lepší, než kdyby bolelo bříško, já už jsem na to zvyklá, tak se tomu směji s Eričkou, protože vždycky vypadá nádherně spokojeně. Měj se krásně.
papa Renča a Erča

In reply to by Renča81

Humus je jen ten neskutečný smrádeček:-)))))

No Kubíček se tomu taky smál,žvatlal mi do toho a byl spokojený,že se mu to povedlo a já byla taky spokojená a smála se jak dokáže tak užasně smrdět :///:

to je kupa :s: :s: :s: :one: ta moje holka mi tu teď taky pěkně smrdí :s: musím se jít podívat, co v plínce schovává za voňavé překvápko :00: :s:

:qu: :qu: :qu: super teda, něco podobného mi včera předvedl ten můj, ale ten stihl jedním vrzem posralinkat všechno i tepláčky, bodýčko no hrůza :!k: :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky