zduřelé žlázy

17.06.2008

Krásné ráno všem!
Chci se zeptat co mám dělat,když mám na pravém prsu větší bouli u podpaží a nejde nám odsát.Poraď te mi prosím jak se jí zbavit.Jaké obklady apod.
Děkuji!

ahoj, to se ti udelalo z mlicka? vim ze radili horke obklady a pred kojenim si dat horkou (co sneses) sprchu a snazit se to rozmasirovat smerem k bradavce, pry i pres bolest. Jako se to snazit uvolnit. A pak jit kojit, treba se zadari a tim teplem se to uvolni a mimi ti pak sanim pomuze. Me se to stalo jednou jeste v porodnici, bolel me cely prs a mela jsem ho na jednom miste takovy zatvrdly a sestry mi rekly tohle. Sice to bolelo jak cert ale ta horka sprcha a masirovani pomohly. Sice ne okamzite ale do dvou dnu to bylo dobry. Tak drzim palce at se zadari. A kdyz by ti to neslo tak se radsi zeptej doktorky. Aby se ti to nezanitilo. Oni ti poradi co a jak..

Ahoj,

pokuď bolí a chystá se tam zánět tak tvaroh.
Jinak do sprchy,nahřívat,masírovat a odstříkat.Teplo by měl pooci,když to nemůže miminko odsát.
Dáváš ho do polohy,aby bradička směřovala na to místo,kde je to potřeba odsát?

In reply to by LenickaV

Už jsem to zkoušela dát ho do této polohy,ale on ani moc to prso nechce a když ho zkouším odsát odsávačkou tak mi z něho jen kape.Z levého něco odsaju ale z pravého nemám šanci.Zkusim horké oblklady a ten tvaroh.
A to si ho tam napatlam a dám přes něj třeba plínu?

In reply to by luccil

Někdo to dává rovnou na prso a leží a čeká a nebo do plátěného sáčku.

Pokud máš i tvrdší bradavku tak zkus nejdříve trošku odsát a pomoci mu ji čapnout do pusinky.
Taky pokud to bude trvat tak si zkus zavolat laktační poradkyni.Přijede,poradí a pomůže.Mohu doporučit z vlastní skušenosti:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky