Můj porod

16.06.2008

Tak maličká usnula tak to stihnu snad napsat...Tak můj porod,termín jsem měla 29.5.08 a už jsem byla celá nervní,že pořád nic,taky sem se vás tady pořád na něco ptala....No a v uterý 10.6.08 asi půl hodiny po půlnoci mi začalo pěkně všechno bolet,tak nějak jinak než normálně ,tak sem vstala a šla si zahopsat na míči,no a ejhle ona zase bolest a další a další a šup po pěti minutách a kontrkce dlouhá po minutě...No takže ve dvě ráno jsem šla pro mužskýho,že snad radči pojedeme:) .Do porodnice jsme dorazili v půl třetí,a to bylo šup na pásy,šup vyplnit papíry a kontakce sílily a sílily už po dvou minutách.Když přišla dr.řekla,že jsem už na osm otevřená a,že za chvíly to mám za sebou...A to už mi napíchly kapačku a já se v bolestech dopravila na por.sál.,sotva jsem tam vylezla další kontrakce,no co vám budu povídat bolelo to,maličká se nemohla dostat ven,takže mám nástřich na osm stehů,ale násřich nebolel,ty bolesti byly horší,no ale ve 3.35 byla Elinka na světě takže jsme to zvládly docela rychle,z dýcháním mi pomáhala PA a i DR. a byly vážně užasný a moc mi pomohly.No dohromady jsme to zvládly za tři hoďky,takže to bylo dobrý.:)Mužskýho jsem nejdřív u porodu moc chtěla,ale na konec nešel,a já jsem za to ráda,nedokázala bych se tolik soustředit na to co mám dělat.Čekal na mě na poprodním pokoji a pak mi byl velkou oporou.Tak holky Vás co to čeká,nebojte-bude to dobrý,já se moc bála,že to nepoznám kdy to začalo,a že to nezvládnu ale všechno je O.K. a mám ten náš poklad už doma v postýlce....

blahopřeji, maminko, krásně jste to zvládly na jedničku. :!k: Trochu jsi mi připomnělla můj porod, taky tak rychlý, pouze 3h a půl se vším všudy, ani jsme se "nestihla" pořádně vzpamatovat :!k: . Přeji oběma mooc zdravíčka :k: ;) :a:

Já jsem v polovině a vždycky u čtení o porodu pláču! :c: Příjde mi to strašně moc pěkný! Takový malý zázrak!!!! :dance: :dance: :dance: Moc gratuluji k Elince!! Buďte hodně zdrávi!!!
Papa a ještě jednou :qu: :qu: :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka