tak já jdu žehlit

16.06.2008

..tak já jdu žehlit..fakt, je tam kopa a nikdo to za mě neudělá !škoda", je to nasbírané za dva dny :( ...sice ráda žehlím, ale zrovna dens se mi fakt nechce :P

Tak já to měla celkem ráda do doby, kdy jsem žehlila jen sobě.. a pak??? Děs a hrůza :-( tak držím palce, ať to máš rychle za senou.

In reply to by zizalka19

malá pauza, ještě toho jeeee... }:) musím zas vzbudit tvora a dát mu najíst, bo ona by se jinak vzbudila až v šest ráno hladová a pročůraná durchem durch :!k: ....se mi tak jednou stalo, jsme šla spt, natočila budík-ten zaspala a ráno mě vzbudila pořádným řevem a nadávala mi, že jsme si dovolila... :s:

Já taky ráda žehlím, ale když teď tady čtu, kolik toho holky máte na žehlení, tak mě pak asi přestane bavit. I když jsem ještě bydlela u našich, tak nás tam bylo 5, pralo se jednou za 14 dní a to bylo třeba i 7 praček prádla. Za pátek a sobotu jsem to vyprala a v neděli odpoledne (až jsem se vzbudila z diskotéky :-P), tak jsem to vyžehlila, většinou přes pohádku a nějaký ten film. Připadala jsem si vždycky o tom víkendu jak v prádelně (asi až budu podnikat, tak si zařídím prádelnu :-P). Ale v paneláku to asi sbírat 14 dní nebudu, to se to bude asi všechno dělat tak nějak průběžně a nikdy tomu nebude konec. jinak daleko radši peru a žehlím než dělám ten ostatní úklid - ten mi přijde ještě víc zbytečný, jelikož se to hned zasae roztahá :dance:

In reply to by susannep

Víš mě na tom nejvíc baví, že ty věci jsou čisťounké, vyžehlené a poskládané. A když s nima pak plním skříně, tak mě těší, že je zase můžu nosit. Že toho mám ve skříních víc na výběr... Ale tak akždého baví něco jiného. A taky se stane že mi tady třeba stojí koš s prádlem na žehlení třeba 14 dní, ale když se dokopu, že se do toho dám a začnu, tak pak mě to už baví. A jindy se zas docela těším z práce domů, protože vím, že tam bude uschlé prádlo a já ho budu žehlit (no hold jsem asi vadná). A nebo to mám jako alibismus - udělám večeři, vyperu, vyžehlím a pak jen nahlásím, že jsem toho už za ten den udělala až dost a že jdu třeba ke kompu, k televizi a nepřipdám si, že jako nic nedělám, i když vím, že bych třeba měla vysát koberec. A ještě podobné je to s vařením (nádobí umývá miláček). Zbytek domácích prací mi fakt přijde jako zbytečnost... ale bohužel je nutné dělat to všechno.

Ahoj dupko-upřímně tě lituju,já jsem teď zaplnila celej sušák,tak mě to taky čeká.Nejhorší jsou zavinovačky-ach jo! :(

janka.82

Tý jo, takhle pozdě jít žehlit, to Tě obdivuju. Tak ať ta kopa rychle zmizí :///: :a: :a: :a:

já už to mám zasebou :P teď jsem dožehlila pleny :\x: :\x: :\x: :dance: ale už mi schne další prádlo :00: :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky