Dobrý večer... Tesa psala :-)

16.06.2008

Mám Vás všechny pozdravovat, porod měla sice krátký, ale žádný med to prý nebyl, víc asi poví, až se vrátí domů. A jak se tu dnes máte??

Tese moc gratuluju a tobě přeju, ať to máš rychle a co možná nejmíň bezbolestně za sebou.

Tak a Toníček je na světe, to je super. A ty budeš za chvíli mít prcka taky u sebe a budeme závidět my :-)

Jé, ta je ale hodná, že si na nás vzpoměla i v porodnici. Tak jí od nás taky pozdravuj. Už se těším až tady popíše svůj porod. To je dobře že jí Toníček moc netrápil.

janka.82

Holky, a že je to tady bez Tesy takový smutný? Mě tady chybí, ale hlavně, že už to má holka za sebou :dance:

In reply to by janka.82

asi je to tím, že jsme tu tak nějak byly v partě, viď??? Když noční, tak my tři, spolu s Dalinkou a Dupkou jsme tu tlachaly až do noci... je to zvláštní, že už to má za sebou :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

nechodíme...na noční chodíme tlachat sem na tyhle stránky, v noci je tady mnohem větší sranda :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já přes den taky jen čtu, ale v noci je tu fakt sranda, že jo holky??? Teda když se sejdem všechny...není to každou noc

janka.82

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Taky jsem měla oříškový jogurt. Jsem :pig:

janka.82

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

I když je můj doma, tak většinou chrní u tv :D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no právě, muj dělá na směny, takže jsem chodím v noci jen o jeho noční nebo když jde do hospůdky...když je doma, tak jsme spolu, užíváme si jeden druhého, dokud jsme tu sami :-)

Tak ji pozdravuj, hlavně že to má v pořádku za sebou. No já večeřím a do toho provokuju s jahodama... Jinak mám dneska narozeniny a jako dárek jsem si vlezla na váhu a už mám 4 kila dole... Tak jsem si odpoledne koupila knížku a zásoby tuňáka Rio Mare (jsem na něj ujelá :-P)

In reply to by omites

Tak všechno nejlepší a každý kilo dole, je asi tím největším dárkem, když se snažíš, viď??? Pokud máš ráda tuňáka a chceš držet linii, tak doporučuju udělat rýží, pak ji osmahnout na pánvičce s kukuřicí a přidat tuňáka, dochutit sojovkou, solí a podravkou a je to mňamka...výborný lehký a rychlý oběd...já to jedla tři měsíce v jiných podobách, ale samo že i něco jiného a sportovala jsem a zhubla jsem 12 kilo...tak hodně štastí.

In reply to by zizalka19

No můj plán je dát dolů tak těch 12 kilo. Zatím jsem toho ale moc nenasportovala, nějdřív jsem měla revizi dělohy a když jsem se konečně do toho chtěla vrhnout, tak jsem chytla zámět průdušek... Takže zatím bojuju jenom s jídlem ;-). A dík za tip. Mě už po 14 dnech došla inspirace, tak jsem začala hledat recepty - takže mám i nového koníčka ;-)

Ahoj žížalko, Ty jo, tak Tesa už to má za sebou? Ty je, je dobrá :one: :!k: já s emám docela fajn, Eliška spím tak uase po dlouhé době tady :!k:

In reply to by zizalka19

:s: ...jsem si řekla, že musela určitě předbíhat.... :!k: uvidíme, ještě musím žehlit, tk se asi od deseti na hoďku odmlčím apak bych měla přijít na noční :///: , musím zas trochu pracovatt, mám už tady hodně "áček" :!k: . No, Tesa má teď službu jinde :///: tak zatím. jo, mimochodem, viděla jsem Tvoje fotečky, vypadáš moc hezky, těhu, sluší Ti to, bříško fajn akorát, ikdyž píšeš, jak moc jsi přibrala,a ale mělas to zapotřebí, protže Tě předtím nikde "nebylo"... :///: těhu Ti prostě prospívá :k: :one: :c: :!k:

In reply to by dupka

Děkuju za kompliment :-) Tak já budu čekat co nejdýl, na nějaký pokec :-) Ale nevím jak dlouho vydržím, ráno jsem vstala brzy a šla jsem k dětský doktorce malé přihlásit a seděla tam banda cikánů - bufali a jedna 12ti letá povídá mamce, mami mě tak bolí v krku a já jí sjela očima...podrž se...měla žabky (venku 12° a lilo jako z konve) no bych jí jednu vrazila a určitě u doktora neplatila, jako sociálně slabá....no tak jsem raději zaklepala, abych tam něco nechytla a ta máma na mě: My tady ale taky čekáme (tím jejich přízvukem), tak jsem jí řekla, že tu s nima ale čekat nechci a sestřička mě podržela, přeci tu nebude s tím pupkem mezi Vámi :s:

In reply to by zizalka19

Tyjo, jsi docela odvážná, žes jim to řekla, já bych asi neměla odvahu :!k: ...by na mě poslali ještě tu svoji bandu...a já byla v těhu taká citlivka :///: co Dalinka, už na noční nechodí?Jestli si s Tesou píšeš, tak mooc zdravéme a gratulalce a přejem zdravíčko. A že se Eliška už těší na Toníčka :!k: . Taky už bys měla odpočívat a ne chodit na noční, my Tě omluvíme, neboj :///: budeš potřebovat sílu na tlačení :!k:

In reply to by dupka

No přeci tam nebudu s nima sedět...bych chytla ještě nějakej ten AIDS :s: já si nenechám nikdy nic líbit a odd těhle už vůbec ne...
Dalinka se tu objevuje jen sporadicky, ale objevuje... Dnes už jsem jí psala, tak jí napíšu zítra a pro dnešk už jí nebudu rušit, ale hned zítra jí o Elišce napíšu :-) Mě noční neunavují, jsem v pelíšku :-) Ale už bych ráda rodila, nezlobila bych se když by to dnes přišlo :s:

In reply to by zizalka19

...co Ty víš, možná to fakt dnes přijde ...a nakonec nám napíšeš...chápu Tě, mě už to taky ten poslední měsíc nebavilo a to jsem přibrala jen dest kilo, jsmebyla ráda, jak jsem došla do obhcodu a na gyndu a zpět :!k: ...a sousedky, jééééééééééééé, vy máte miminko? Jsmme si ani nevšimly, že jste těhotná...a já ten pupek maskovala v zimní bundě :!k: :!k: :!k:

In reply to by dupka

Jééé tak to já ho maskovat nemůžu...já když jdu, tak za rohem vykoukne pupek, pak pupek, pak pupek...a pak teprve já :s: no uvidíme, kdy nakonec porodím, kdyby byla zaručená rada, jak to urychlit....ale vím, že přemlouvání nepomáhá...

In reply to by dupka

Spis chytri, nez mazani... delaj si co chtej... az bude chit ven, pujde.. a nebude se ohlizet na to, ze se nejaky mamince blbe v brisku nosi a ze je zvedava a natesena... :-)) Tedy alespon si myslim, ze takova je nase Justynka... :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No mě taky tvrdili, že se to zpraví do 25.tt a ejhle jsem 37+3 a je to stejné...

In reply to by pet.witch (neověřeno)

Ale určitě to stálo za to, já už se asi třešní nedočkám...taťka prodal zahrádku, kde byly dvě luxusní třešně a na chatu už se nedostanu, takže asi ostrouhám a já je mám tak ráda...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka