pupečníková krev

16.06.2008

Tak jsem holky hodně přemýšlela o tom že bych darovala po porodu pupečníkovou krev. Samozřejmě hlava děravá jsem se dneska mojeho dr zapomněla zeptat jak to chodí, co k tomu potřebuju atd. Byla bych ráda kdybyste některá věděla co a jak nebo už taky darovala nebo se ještě chystáte aby ste mi napsaly. Děkuju moc :)

Já taky chtěla darovat. Vyplnila jsem jen dotazník a po odebrání krve jsme měli přijít po půl roce na kontrolu. Jenomže, když jsem rodila a řekla to PA, tak mi řekla ať na to zapomenu, při tak těžkým porodu. Pak jsem se na to už neptala, protože jsem byla vyflusaná, takže nevím o co šlo.

stačí až s tebou budou v nemocnici bud na monitoru nebo při příjmu k porodu vyplnovat dotazník tak jim to hned říct,že by si ji chtěla datovat.Ted si nejsem jistá ale pokud by ji uchovávali jen pro tebe tak se za to něco platí a pokud jidáš anonimně pro všechny děti co ji potřebujou tak je to zadarmo,ale u toho si opravdu nejsem jistá na to se raději přeptej

já taky chtěla ale ne všechny porodnice to dělají, někdo mi řekl, že Svitavy to nedělaj a tím mý pátrání skončilo..

No kazdopadne se pak musis do porodnice po nejake dobe vratit a tednevim jestli po 6 tydnech nebo mesicich aby ti udelali nejaky testy jestli ses zdrava.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka