Dotázek

16.06.2008

Ahoj holky, mám prosbičku, dneska jsem se u skoro švagrové zmínila, že jsem se pustila do úklidu, každý den umyju jedno okno a utřu prach v té dané místnosti a ona mě tak šíleně vybláznila, že nesmím mít okna a uklízet, protože by si miminko mohlo omatat šňůru kolem krku. Prosím Vás, myjete taky okna? Připadá mi, že nemýt okna 9 měsíců je přitažený za vlasy. Tak mi zkazila náladu, že mi bylo až do breku.

Holky moc Vám všem děkuju za Vaše odpovědi, nejdřív jsem to sem vůbec nechtěla psát, ale tak mě rozhodila :r: , že jsem potřebovala slyšet právě to, co jste mi sem napsaly, jste zlatíčka!!!! :\x: :\x: :\x:

Já meju a za zečátku to takový vliv nemůže mít!! Vžyť oni se tam stejně furt vrtí a převracejí!!! Ale slyšela jsem že by se neměli dělat krouživé pohyby jak rukama (umívání oken) tak nohama (jízda na kole) ale prej až ke konci to má vliv na to omotání!!!!

Ahojda,nevím jestli to pravda je,ale Já jsem do poslední chvíle umývala okna,stírala růčo atd.Taky mě každý strašil,ale bylo vše v pořádku.Dělej to vše podle svých pocitů.Měj se krásně a ať se daří pa

Ahojky, no Reni pravda je, že by se to nemělo..tedy neměla ba si natahovat ruce na horu..když budeš opatrná tak se nic nestane..

ze to je blbost, ja teda okna nemyju protoze b ydlime v 7. patre a ja mam strach s vysek. takze myje manzel.
Ale to bys nesmela vešet pradlo, neb si taky může omotat snůru okolo......a 9mesiců neprat to je horší nez ty okna

:n: tak ta je ňáká divná né? A kolik má už dětí? Kdyby viděla co všechno musím dělat na baráku já tak by ju asi trefilo :00: :) Vendula

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka