miminko

16.06.2008

Zdravím holky, tuze dlouho jsem tu nebyla, tak měsíc a půl:-) ale už mám to své mládě taky na světe (31.5. ve 3:10 ráno), tak dávám obrázek :) zrovna mi tu takhle krásně spinká Elenka moje malá. Mohla jeden den ještě v bříšku vydržet a mohla být nedělňátko a ještě na den dětí :///: nevíte kde se najde info komu se již narodila mimča? měla jsem s Barbinou stejný termín, tak by mě zajímalo kdy nakonec rodila, jestli nevíte??jak se tu stále máte a jak se vám daří?

Moc gratuluju ke krásné hočičce :one: :girl: Když ty drobečci jsou tak krásní, když spinkají :one: :c: :h: :k:

Ta krásně spinká,jak andělíček a má překrásné jméno!Moc gratulujem!!! :h: :k: :h: Barbína myslím rodila ještě přede mnou a já rodila 27.5.(tuším,že asi 19.5.)

janka.82

Blahopřeji k narození miminka. Přeju Vám hlavně hodně zdravíčka a holčička je moc krásná :dance:

Je nádherná... Gratuluji a přeji hodně zdravíčka...Jinak info o nových miminkách najdeš vlevo v nových miminkách (nově narozená miminka) :)

:one: :c: :girl: krasavičko Elenka, maminko, mocc Ti gratulujeme a přejem hoodně zdravíčka oběma :one: :!k: :qu:

to je krasny koblizek, tak at se vam holky dari, zkus se juknout do sekce Porod a treba tam najdes maminky, ktere hledas. Ale nejsem si jista :00: jeste jednou velka gratulace :qu: :\x: :\x:

Ahojky, moc gratuluju!! Je kouzelná..:-) Nová miminka si najdeš po levé straně v nových mimkách, je tam podsložka nově narozené miminka..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky