Jsem taaaaaaaak šťastná...

15.06.2008

Ahojky děvčata! Chtěla bych vám oznámit, že 9.6. (v 18:56) se mi narodil Daneček (3650g, 50cm) - a já jsem taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak šťastná. :D Narodil se přesně den po termínu (podle UZ) a porod byl celkem v pohodě (více o něm napíšu někdy příště). Přikládat fotečky mého bobečka :e):

je nádhernej, mocinky gratuluji k jeho narození a ať ti dobře roste a dělá ti jen samou radost :qu: :qu: :qu:

tak to jsem moc ráda, že jsi šťastná, já jsem dnes přijela z porodnice a taky mám krááásného chlapečka...ale o tom příště, až budu mít více času tak napíšu i něco o svém porodu,,přeji ti mnoho krásných dní spolu s miminkem... :qu:

:cc): :cc): :cc): A přeji Tobě i Danečkovi hodně štěstíčka :c: :c: :c: ,zdravíčka :h: :h: :h: a vše jen to nej,nej,nej :qu: :k: :qu: !!!Daneček je móóóóóc krásný chlapeček :c: !!!Jistě vám bude dělat jen samou radost :qu: :h: :c: !!! :a: :a: :a:

Ahojky :a: Maličký mi spinká a já mám chvilku čas, abych vám poděkovala za gratulace - moc mě potěšily...a Danečka taky :°: Teď se chystám na popsání porodu - vložím ho do "Porodu" :ww:

Moooooooc gratuluju :w: :k: :w: :k: :w: :k: Malý Daneček je opravdu moc veliký fešák :one: :cc): :\x: :qu:

gratuluji, malej je kouzelnej a ty musíš být ta nejpyšnější mamina pod sluncem... Hodně zdravíčka celé rodincce. :k: :q: :h:

přeji moc,moc zdravíčka a ať krásně roste.Je opravdu nádhernej a maminka moc šikovná.Gratuluji :qu: :qu: :qu:

Naty, je krásnej, opravdu...hlavně přeji mnoho zdravíčka a samozřejmě ti moc gratuluju, mamko :k: :cc):

:one: :qu: :qu: :qu: gratuluji ten je nádherný,přeju všem hodně zdravíčka,štěstíčka a lásky :cc): :cc): :cc): :a: :a:

závidím (jen v dobrém), že už to máš v pořádku za sebou. Od srdíčka přeji vše krásné tobě i Danečkovi a do vínku hodně zdravíčka a štěstíčka. Krásně si to spolu užívejte :-) :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k:

nádherný - úžasný :-) Přeji Vám moc zdravíčka pohody a lásky a už se taky moc těším až na nás miminko srpnu koukne :-)

janka.82

Jéééé. Tak to Ti moc gratuluji a přeji Vám hlavně zdravíčko :h: :w: :h: :w: :h: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: PS: malej je nádhernej :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka