ANKETA pro těhulky

janka.82
16.06.2008

ANKETA pro těhulky, které jsou doma na nemocenské: Holky, jak u Vás probíhá den? Kolik aktivity za den vykonáte?

tak to je různý, někdy se vzbudim v pět a už nemůžu usnout, tak si třeba čtu, dám si něco k jídlu a pak někdy znova usnu, někdy se probudim až kolem desátý, pak strávim kus dne na počítači, většinou tady a na servrech elektronickejch obchodů s dětskejma věcma, nebo listovánim katalogama, kde vybírám věci jako dlažky, obkladačky, podlahy, zásuvky apod. a propočítávám, na kolik by nás která varianta vyšla (rekonstruujem byt, tak aspoň nějak se na tom podílim), při tom většinou ležim, poněvadž musim. Tak jednou za dva dny se vydám přes ulici do Alberta na nákup, někdy s manželem, někdy sama. Občas dám vyprat pračku, a mezitim tak dvě hodiny žehlim, a nebo dvě až čtyři hoďky šiju (ale nikdy ne obojí), vleže taky někdy trochu vyšívám.. no a pak dycky něco uvařim a tim to zhasne.

Ahojky tak se taky podělím. Ráno vstanu, umyju se a upravím se. Během vaření a vychladnutí čaje ke snídani ustelu, z myčky vyndám čisté a uložím špinavé nádobí. Snídám. Vyrazím na procházku spojenou s nákupem, nebo nějakým zařizováním. Pak vařím něco dobrého k obědu, když nemusím vařit uklízím, žehlím, peru atd. Pak si dávám svačinku a odpočinek. Kolem čtvrté chodí muž z práce tak ho čekám z obídkem. Pak jdeme na vycházku, nebo děláme cokoliv spolu. někdy na něj nečekám a vyrážím ven dřív třeba s kamarádkama. Každé úterý chodím cvičit a ted začnu ještě plavat. Po vycházkách si dám sprchu a večeři, zkouknem zprávy, nějaký film. Na dobrou noc slupnu ještě kousek ovoce, abych se nebudila hlady. A tak nějak dokola.

Ja kdyz byla na nemocenske tak jsem rano v 9 rozlepila oko a hned jsem se zacpala susenkou.Behem par minut jsem ji sla vyzvracet a pak jsem teda vztala a nez jsem se oblikla sla jsem zase zvrace atd atd atd v tomto duchu probihal celej den a kdyz me otrnulo tak jsem sla raci do prace neb bych se unudila.

já už tedy sem mamina, ale byla sem na nemocenské a můj den začal tím, že jsem vešla do pokoje..zapla PC..šla se umít..sedla PC..postupně si dělala snídani a podobně..uvařila oběd, na kterej přišel muž domů..chvilku s ním poseděla, vrátila se k PC a v 15h jsem se snažila rychle dohnat co jsem za celý den nestihla, než příjde muž..:-)

No já bych se měla hooodně učit už od rána, ale ale!!!! Dlouho snídám a brouzdám na netu, pak jsem z toho unavená, jdu se projít ven, na poledne jdu vařit (nebo se nechám někde pozvat :hu: - babičky a tak) no a kolem třetí příjde domů muž tak tak hodinu se vítáme a jíme a pak nějaká procházka a den je fuč!!!! :s: :s: :s:
Zítra něco uklidím a budu se učit!!!!! :\x:

dobra anketa :) spim tak to 9, snidane u pocitace na techto strankach, vareni, polehavani (musim lezet s nohama nahore, miminko je nizko) a jak je kdy potreba tak seceni zahrady, poklizeni... moc toho neudelam. A to jsem mela predstavu, ze v tehu toho udelam mnohem vic, vsechno co jsem nestihala normalne :) naivni :s: umyt okna, celou koupelnu - myslim dlazdicky, vygruntovat kuchyn, vymalovat, dokoncit svatebni album... jojo, planu jsem mela hodne, ale musim lezet, hooooodne lezet :)

In reply to by lulisek

hlavne vygruntovat tu kuchyn
ale nasla sem zpusob jak to rozpohybovat udelam ve svych akcnejsich dnech aspon neco treba uklidim spajz nebo umeju koupelnu
uz mi chybi jen 2 skrinky v kuchyni a okna :D

rano se vzbudim doprovodim brouka na bus do prace a po ceste ulovim snidani tu pak snim sednu k pc a reknu dneska bych mohla uklidit v loznici ve 3 dostanu hlad na obed ve 4 se zvednu vybrakuju lednici sednu sednu k pc...v pul 6 si reknu sakra zachvilku je tu kolouch nahazim nadobi do mycky vycpu pracku a schovam se do postele ze sem straaaasne unavena :D
no ve skratce pokud nejdu nekam ven tak celej den prozevluju a provalim ale casto zajdu ven treba na obed nebo nekam na navstevu

In reply to by grapas

:s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s:
Jsem na tom asi podobně. Ale máme po stěhování, tak si říkám, že balením a vším okolo jsem toho už udělala dost, tak mám teď národ odpočívat. Přeci jen těch 7 týdnů do termínu strašně uteče :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky