Ahoj ženy

16.06.2008

ahojky ženy, tak mě můj chlap docela naštval :( ...řkl mi, že už teda vypadám na svůj věk, což se mě teda dotklo / že by tím vysloužilým mateřstvím...? :P...tak ať si nemyslím..tak teda vkládám foto ( do Fotogalerie-Rodinka), bo do blogu mi to nejde vložiti....a můžete mi tipovat věk, ale prosím, upřímně, nekoukejte do blogu na datum narození }:) .....doufám, že aspoň vy mě potěšíte :!k: ale chci pravdu, ikdyby měla být sebevíc krutá...díky za názory.vkládám dva kusy. Docela mě to dostalo, protože vždy mi bylo tipováno mín, tak o 5 let, ach jo :r:

Tak se priznam, ze jsem se podivala do blogu :) Ale 30 bych tistejne netipla, myslela jsem tak okolo 26 let. Ale jinak chlapi jsou hrozny, me muj rika, ze uz jsem stara, protoze jsem oslavila 21(mu bude pritom 30), takze to vidis, ze jsou na palicu.

No, Dupko. Dávám ti rok.... maximálně dva. :!k: :!k: :!k: Nestresuj, vypadáš dobře, ani ne na svůj věk. Přesně si netipnu, protože jsem se ti blbě mrkla do profilu přesně jak jsi radila, že nemáme, ://: tak sorry. :!k:

In reply to by dupka

Jo, teď jsem mrkla na tu novou a je to jasný. Vypadá to, že to máš za pár, asi půjdeš pod kytičky. :!k: :!k:
Né, vážně, vypadáš tam moc dobře, dokonce i mladší. A hlavně Eliška je tam úplně úúúúúúúúúúúžasnááááááá. :one:

In reply to by Katka77.

já Ti dám takové kytičky :k: :k: :k: :!k: :!k: kurde, třicet na krku, to zas budu slavit narozky ve smutku, od 25 to prostě nemohu rozchodit a...bude hůř :s: ...Eliška tam je výjimečně roztomilá :!k: :qu:

In reply to by Katka77.

jsem Tě "šmírovala" , ve Fotogalerii jsme narazila na Tvé fotky i s chlapem a musím uznat, že jste oba mooc krásní a k sobě se mooc hodíte :one: :c: a Sabinka má být po oom hezká, že? Všichni tři máte modré oči, což je super, jsme si taky vždycky přála...ale bohužel, mi byly naděleny jen hnědé :!k: ...taky jsem chtěla blonďáka s modrýma očima a můžeš se podívat do Fotogalerie , Rodinka na toho modrookého blonďáka :!k: ....té 40 si teda ještě dlouho počkáš :!k: jsi moc hezká a sympoška :one: :s:

In reply to by dupka

To jsou komplimenty, až jsem se z toho orosila. :h: Na tvýho chlapa už jsem mrkla a taky sympaťák. :one: A víš, že každej chce co nemá já chtěla, aby malá měla hnědý oči, když je nemůžu mít já. A ono zase nic. :?

In reply to by Katka77.

jo, jo, každej chce, to co nemá :!k: ..jsem si všimla, že většinou jsou si páry podobné, tak je to i u vás, jakože podobné obličeje :!k: ...co Sabinka? co nového...na hcvliku jdu naškrábat brambory :///: :///:

In reply to by dupka

Mě za chvíli zase doveze tchýně malou. Ta potvora celý dopoledne prořvala, protože nemohla usnout. :00: Já jsem ji odmítla pořád nosit, tak to bylo kdo z koho. Nakonec jsem vyhrála a usnula vedle mě na posteli. :!k: :!k: :!k:

In reply to by Katka77.

jsem si říkal, co tady děláš, když máš toho samého uřvance co já :!k: :!k: :!k: taky nápodobně dnes prořvaný celý den, tak jsem ráda, že si ji vzal ven :///: taky usne jedině vedle mě a se mnou v posteli přes den :!k: ...tak si někdy spolu dáme hodinku :///: ..ještě, že nechce, abych s ní spala večer v postýlce :!k: to by bylo, už tak je to mazel, tatta ji rozmazlil, taky jí nosí, já ji jen chovám a sedím :!k: a už tak mám ztuhlou páteř na levé straně, hlavně krční, chtělo by to pořádnou masáž :!k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Souhlasím, kdyby jsi byla jinak učesaná a nalíčená, tak zase budeš vypadat jinak. A ty Jarko přece neblni, vždyť s takovou výškou 50 kilo, to je i tak málo. Já měla před těhu 173 a 56 a to mi někdy říkali, že jsem anorka. A to fakt nejsem a vždycky mě to dost štvalo.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ty jo, kámoška při Tvé výšce shodila taky na 48 a byl to maras, vážila těch 53_55kg, i tak byla hubená, ale při těch 48kg byla extrémně hubená...co mám říkat já, po porodu 54 a ne a ne ani kilo dolů a to jsem byla zvyklá na 49-51kg(jsi si připadala i tak bachratě, ale co bych teď za tu váhu dala :!k: ) ,ale věřím, že se ke "svéváze" opět vypracuju :'zz):

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo tak to jo, lehké kosti, byla jsem na to m nějak stejně, ale to lidem nevysvětlíš. Teď jsem prý zase slon, no tak nevím

vypadas jak ja skoro a to mi je 22 :D akorat si ted teda mnohem hubenejsi a rozhodne mi neprijde ze bys vypadala nejak jako spatne po svete behaj opravdovy stary prisery asi ma ten tvuj oci jen pro tebe :D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka