První úsměv

16.06.2008

Tak pátek 13. byl pro mě moc šťastný den, Pavík se poprvé usmál :///: :cc): Holky, to je tak něco krásnýho :h: Od té doby se usmál už i na tátu, babičku i dědu. Sice můžu úsměvy ještě počítat, ale za chvíli se bude smát už na každýho, brouček můj :cc):

In reply to by eva.sm

začátečníci, ale hltám každej jeho úsměv, nebo náznak a pořád si s ním teď hraju, abych se dočkala dalšího úsměvu :)
Včera mi malej nespal od 12h a usnul až kolem 19:15, kdy s ním šel přítel na procházku v kočárku. Měli jsme tu návštěvu, tak nás bylo doma 9 - randál, živo a malej musel být u toho. Asi bude hodně společenský tip! Jsem se bála, jestli nebude mít nějak moc rozhozenej režim a v noci naštěstí krásně spal a teď mi spinká taky, což se divím, ale asi dohání ten včerejšek :) Taky jsme dnes jeli autem a to on má moc rád, tak možná i pro to ještě spinká, i když se občas trochu vzbudí, zakníká a zase usne. Snad mi bude spát i dnes v noci.

In reply to by marthy1

No auto, to naše taky miluje. Teď jí učíme večer usínat samotnou, tak jak jí trvá než pořádně zabere, tak se asi míň vyspí a začala pospinkávat i přes den. Předtím ve dne spala tak tři hoďky a konec.

In reply to by eva.sm

že spinká víc díky tomu, že usíná sama. Já toho mýho broučka dnes taky nepoznávám. Položím ho, zabrečí, je chvíli klid, kouká, pak zase zabrečí, ale nic hroznýho a spinká a když pláče dlouho, tak mu dám dudlíka a světe div se, on si ho i chvíli nechá a třeba mi s ním i na chvíli usne!! Asi už se z něho stává velký chlap, že si usne sám i přes den a nedělá takový bugr, jako před týdnem :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky