Kopačky.....

16.06.2008

Tak jsem dneska dostala nějakou depku z toho počasí a taky z toho,že mám jít v pátek kámošce za svědka a pořád jsem nesehnala to správný oblečení..teda s píš ve všem vypadám jak hrouda.. :00: :00: :00: A tak jsem si vlezla do krámu koupit boty,jelikož za výlohou byly fakt krásný a jen co jsem tam vlezla,viděla jsem tyhle super kopačky na Míšu.. :\x: :\x: :\x: No samozřejmě jsem na ty svoje málem zapomněla.... :///: měli jsme už jedny botičky lákový,ale z těch už jsme vyrostli.. :r: :r: :r: ty byli taky suprový, tak snad nám tyhle chvilku vydrží,když je pak takováhle zima,tak aby mu nemrzli ťapky.

In reply to by osklive.kacatko.2

Protože já tu jsem každý den od 20.00 do 24.00 A někdy i chvilku přes den. :!k:
A nebonzuj na mě ostatním kolik mám bodů, :00: mohli by závidět. :!k:

Rada: když každému co se loučí zamáváš, takovejch dobrejch 20 bodů za večer máš. :one: :!k:

In reply to by kristinka28

:a: :a: :a: ...no kdyby se vdávala,když jsem byla v těhu,měla bych se na co vymluvit,ale teď přesto,že mám jen 1kg navíc vypadám jak balík... :00: Nekecám, že kdybych někoho vïděla jak vypadá předtím a teď,řekla bych,že je to rozdíl alespoň 8kil a ne 1 :n: :n: :n: :r:
...kačátko :c:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:a: :a: :a: ...ne krize díky bohu nee..pár dní jsem tu nebyla,tak nevím, co se tu dělo..ale na štěstí jsou to jen Mišákovy nové boty... :-D
...kačátko :c:

krásný botičky ani mi nemluv o oblečení na svatbu mě se v srpnu žení brácha a já si musím jít koupit něcoí na sebe už teď mám z toho depku :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka