Vlásky

16.06.2008

holky taky vašim miminkům tolik padaj vlásky??????????????? Nám dost a ke všemu má Adámek na hlavičce takový šupinky a loupe se mu to :( nevíte co s tím ;)

ty supinky musis olupovat. kdyz to poradne namazes olejickem tak to pujde. ale budou se trvorit porad dokola. mymame uz jednou hlavu oloupanou a zaciname znovu

Ali to jsme na tom stejně,máme 5.měsíců a skoro bez vlásků a se šupinkama.Prý se to má před koupáním promazat olejem a vyčesat,jinak nic :)

Náš Mikulda taky plešatí ;) a místo toho se mu tam objevují ty šupinky :( -seboroickej ekzém. Mažu to olejíčkem a češu dětským kartáčkem.

vlasky nam vypadavji taky a na supinky nam pani dr.doporucila sampon Mediket plus, po ctyrech umytich jsou supinky pryc, takze doporucuju take.

Čauvec, tak my jsme taky už olezly. S chlapem máme oba vysoký čelo, tak jsem měla strach, že malá bude mít kouty až na záda, :00: Ale už nám začíná zarůstat. :one: :!k:

Taky nam to vsechno opadalo a na polstari jsem nachazela uplny chlupoviste ale uz nam to zase roste.Ty supinky neloupat,mazat detskym olejickem a vycesavat detskym kartackem.Taky se to casem ztrati.

Ahoj, taky padají. Malá je úplně plešatá (po tátovi :s: ), jen vzadu má takový věneček. Ty šupinky to nic není. Mám na ně super mastičku Kerasal - předepsala mi to doktorka. 2x namažeš hodinu před umytím vlásků (teda spíš hlavičky)a je to pryč.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky