zase pár foteček

16.06.2008

Ahoj, tak jsme slavili dědové narozeniny grilovačkou a tady je pár foteček s naší princeznou (s bratrancem pod angreštem, s maminkou na houpací síti a u tatínka, když dědeček se švagrem hráli na kytatu), jinak to byla super akce, jen my museli brzo domů, koupat a ... A jak jste se měli vy?
Papa Renča a Erča

Ahoj Renčo, Erička je moc krásná kočička :h: ta fotečka s bratránkem je suprová :one: jen má chudák co dělat, aby jí udržel :s: :s: :s: Julča má asi taky tak starého bratránka a už teď je vidět, že je do něj zamilovaná :h: pořád se na něj culí a vrhá se na něj :h: normálně s ním ta moje dcera flirtuje :s: :s: :s:

In reply to by Silvik52

Ahoj, jojo, to měl, sedl si na zem, dali jsme mu ji na ruky a řekli drž, pak se rozbrečela a on pořád hrdě a důležitě držel a koukal se co má dělat a je na tu fotku moc hrdý :one: . U babičky dal bokem piskačky a řekl že on už je na ně velký, :) že jsou pro Erinku a pořád mluví, jak si s ní bude hrát. Bydlíme ale od nich 180km, tak uvidíme (mu je 3,5 a jeho bráškovi 6), jestli mu to zůstane. Teď je k ní moc hodný a když jenom trochu zapíská tak hned utíká, že Erča pláče a je z toho smutný, je to takové legrační :s: . Oba synovečci jsou mojí mazlíci, tak uvidíme jestli na ní nezačnou žárlit :00: . A Erinka zatím jenom flirtuje se 14letým strejdou, na něho se jenom směje a když byla v bříšku, tak sotva ho slyšela tak začala kopat, tak uvidíme co čas za změny přinese.
A co je jinak u Vás nového?
Mějte se krásně. Papa Renča a Erča

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky