Žaluju

16.06.2008

Ahojte, musím vám požalovat na toho mojeho chlapa.....tak mě strašně nas...ral! Našel si nového kamaráda a v pátek šli na pivo, no nic proti ať jde. Šel zrovna z práce a že přijede nejpozději posledním autobusem po 10 hodině večer...Samozřejmě nepřijel ale o půl 12 volal ať přijedu do města! Sotva jsem mu rozuměla....tak co jsem měla dělat, vzbudila jsem chudinku malou, naložila psy a jeli jsme...Na určeném místě jsem ho nanašla objížděla jsem okolí a pak jsem ho objevila....byl úplně mrtvý a ležel na chodníku.....lískal jsem mu a on se po 4 doplazil do auta. Mobil jsem našla na chodníku....Chvilku se mě ho padařilo udežet ležet v obýváku ale pak se narval k nám do ložnice to byl puch! Ty výpary! Nedalo se dýchat ale Markétka už byla tak rozhozená a uplakaná že jsem jen otevřela okno! měli jsme štěstí tentokrát se nepochcal ani neblik....Ráno se mě ten opilec ptá kde má služební mobil a klíče od auta.....torzo mobilu jsem našla v mém autě a klíče jela hledat zpět do města(samozřejmě zase s Markétkou)...našla jsem je v távě o kus dál než ležel! Naštěstí v sobotu o půl 7 ještě nikdo nechodil a klíče nevzal....auto parkuje ve městě kdyby ho někdo ukrad nedovedu si to představit! On ani nemá žádné výčitky prej je to moje povinnost manželky se postarat! A že jsem klidně měla nechat Markétku spát......zdá se mu normální nechat 4 měsíční mimino samo v noci hodinu doma ještě když ví že se budí i když odejdu na záchod!
Včera se ještě hádal a vyčítal mě že nezvládám děcko ani domácnost....neoprala jsem mu bundu okamžitě co si na ni vzpoměl....Přitom s markétkou je jen když se sprchuju, hlídat ji nechce, když mu ji nechám a jdu na chvíli třaba ven nehraje si sní jen ji uspává a když řve dá si televizi na plné pecky. Já každý den vařím teplá jídla a hodně maso neodbývám ho, ulkízím, zvládám si psy......on je za chvíli bez práce(dal výpověď a novou nemá) ale já nic nezvládám.....máte taky některá doma takového darmojeda????? Mylela jsem že se porodem změní ale nic se sním nestalo.... :r:

Jejda, dokážu si živě představit, jak ti je a co prožíváš. Teď jsem psala taky příspěvek.. ale navíc je proti mně i tchyně, se kterou sdílím jejich domácnost!!! Už je tu toho na mě moc, chci odejít, ale není to tak jednoduché...v mém příspěvku je to popsané :r: . Hádáme se už každý den a dneska mi řekl ať si jdu třeba do hajzlu...je mi hrozně. Nevím co ti poradit :n: . My manželé nejsme a jsem ráda, že jsem svatbu odmítla.. Přeju pevné nervičky a hlavně ať to zvládneš, není to jednoduché.. Pokud je to 2-3x za rok, to ještě není taková hrůza. Ten parchant mi začal pít skoro denně a taky mě začal urážet..asi ho i nenávidím a nevím jak to řešit :n: :r: . Myslíme na tebe :h: :k:

Moc děkuju všem za podporu a názory je mě mnohem líp! Zatím od toho svého hňupa neodcházím , zatím na to nemám ale možná přijde doba...už jednou jsem to chtěla udělat a přemluvil mě .....až to dozraje tentokrát už mě nepřemluví....Problém je že ho mám pořád ráda a halvně zvylka jsem si na něj i když někdy mám chuť tak mu nakopat zadek! Mám strch ze samoty. Tchyni už jsem volala že sní potřebuju mluvit a že přijedu....
Včera se tak nějak omluvil. Vím že to zase pár měsíců neudělá, alkoholik není ale když už někam jde tak nemá klapku. ještě jednou všem DÍK!

Zaplať pán bůh za toho mého, tohle já absolutně neznám........... Toho tvého bych vzala holí, že by v něm hrklo :///:

:a: Je mi líto, že máš takovýho chlapa a že se zrovna skamarádil asi s budiž ničemou. :jawdrop: Místo, aby si tě vážil a omluvil se, že jsi pro něho musela s malou jet a sekal dobrotu, tak ještě ti vyčítá. :O Bejvalej se neopíjel, ale podnikal jen pro sebe a domů ani korunu.Všechno jsem táhla já, i do jeho dílny chodila makat, aby byly peníze, když jsem byla na mateřský. A žádného vděku jsem se nedočkala! Však to taky dopadlo, že jsem od něj odešla. Snad ten tvůj se polepší a uzná, že to přehnal.

Takového doma nemám, ale měla jsem a to je marnej boj. :n: Já bych ho tam zmetka nechala ležet. Je dospělej, má se umět o sebe postarat. :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuju! Budu ho juset nabonzotat tchyni ta mu dá maku...on se už nezmění znám jej 8 let a je pořád stejný....ale já už nemám na to abych odešla....

že bych tohle zažívala s kojencem.Zkuste si udělat pravidla, já bych ho nesnesla, to by mi udělal jednou. Kámošce to takhle dělá manžel, mají malého kluka, takže když se vrací ráno, tak má sbalený komplet kufr, který stojí před barákem. Ví, že musí jet bydlet zase k mámě, která je drsňačka, tam ho zpucuje a do dvou dnů je doma a má tak půl roku klid. No, všude je holt něco. Hlavně, aby se z něho nevyklubal alkoholik. Já bych mu dala...zmetkovi!

Tak to mi je líto.. Přijde mi nefér, že se k tobě takhle chová, vždyť přece by měl být spíš tvojí oporou, než aby byl na tebe takhle sprostej. Myslím, že si asi neumí moc představit, co všechno péče o mimi zahrnuje, a jak je to náročný. Anebo je i možný, že je třeba ve stresu z toho, že dal výpověď a nemá práci a možná má strach, jak vás obě uživí.. já jsem teď ve 4.měsíci těhotenství, a musím říct, že mám doma skvělého chlapa. Nejen že se pořád zajímá o to, jak mi je, pořád mě nutí, ať už nechodím do práce, a jsem radši v klidu doma, ale už si i plánuje, jak si vezme dovolenou, až si nás s mimi přiveze z nemocnice, a jak o víkendech vždycky vezme mimíska někam ven, abych měla taky chvilku pro sebe, a mohla si pospat, nebo prostě zařídit si, co budu potřebovat.. Chlap musí být v tomhle období fakt opora, a to ten můj milovanej manžel opravdu je. Taky jde samozřejmě s kámošema na pivko do hospody, ale většinou přijde tak, jak řekne..
Zkuste si sednout a říct si, co se děje, jestli vám vzájemně vyhovuje chování toho druhého...
Určitě to bude v pohodě, neboj :one:
:a:

ale takového vola bych kopla do prdela a zavřela za ním dveře!!!! Z toho, jak píšeš, jsem pochopila, že takový výstup není ojedinělý! Takovej chlap se nikdy nezmění a bude hůř!!!! Okamžitě bych se sbalila a odešla, pokud máš kam jít. Lepší být sama než s tímhle!

In reply to by exctazy

Odejít už jsem chtěla, ale přemluvil mě, pak bylo dobře já otěhotněla a je to tu zas....teď z malou už nemám kam jít naši jsou super ale s malou bych to u nich nezvládla. To si říkám taky že lepší sama.....

In reply to by exctazy

Odejít už jsem chtěla, ale přemluvil mě, pak bylo dobře já otěhotněla a je to tu zas....teď z malou už nemám kam jít naši jsou super ale s malou bych to u nich nezvládla. To si říkám taky že lepší sama.....

In reply to by aga-aga2

tak to je mi opravdu moc moc líto...přeju pevné nervy a přeji Ti, aby se Ti to podařilo změnit. Ale musíš začít sama se sebou!!! A to například tím, že pro něj příště prostě nejezdi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Domluva nepomůže on se cítí totálně bez viny, ale vím jak na něj ale nechce se mě do toho....pomůže mě když do toha zatáhnu tchyni ta mu vyčistí bachor...

Ahoj, tak to máš doma opravdu těžké a nezlob se na mě, když o něm napíšu, že je hulvát. Na takové chování chlapa nejsem zvyklá ani z domova od rodičů a ani od přítele a přijde mi to od něj ubohé a zamindrákované. Je mi tě líto a malé taky... :k: :k: :k:

In reply to by aga-aga2

Jj, není to jednoduché a musím říct, že se s přítelem milujeme a je to čím dál hezčí, určitě i díky těhu, ale nejsme oddaní a ani na to jeden z nás netlačí a pokud se někdy vezmeme tak asi tajně(doufám), ale to je otázka budoucnosti.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka