holky poraďte nebo budu brzo na prášky!!

16.06.2008

Tomu našemu pr´tousovi je dneska 22 dní.. je napapanej, že mi ublinkával a škytal(tak předpokládám, že má dost), odkrknutý..když ho dám na bříško, tak brečí, na boku, brečí, na zádech..brečí.. Když ho vezmu do náruče, tak přestane a usíná..když si lehnu k němu..tak taky usíná.. Mám ho teda nechat vyřvat? Já fakt nevím..zase když brečí, tak jsem z toho úplně hotová a bojím se, jestli mu něco nechybí nebo nebolí.. brečí úplně hystericky a strká si ruce do pusinky a kmitá hlavičkou, jako když má ooobrovský hlad..ale když ublinkával, tak předpokládám, že hlad to nebude..????

Já nemám zkušenosti,taky budu ráda za každou radu. Zkoušela jsi mu třeba dát ručičky k tělíčku a upevnit plinečkou? Zní to drasticky,ale některá miminka se prý takhle cítí bezpečněji a pak nepláčou a ještě kolem něj zkus udělat z peřinky takové hnízdečko,ať je jak v bříšku.Pak napiš,co zabralo,a´t víme

když kňourá ten můj po jídle, oblbnu ho dudlíkem, zkus mu ho dát taky :-) myslím, že je to lepší než aby si cucal ručičky ;-)

Vydrž je ještě malinkej a chce být u tebe :c: hlad nemá jestli ti přibýrá tak je to ok ručičky si cucaj normálně sání je uklidnuje ;) Chce to čas a bude líp tak vydrž a hodně síl :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

hmm, když on brečí úplně hystericky, že to člověka nenechá v klidu.. takže myslíš nechat ho se vybrečet..? to je drastický.. :r:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jj, jezdíme skoro denně a když je hezky, tak jedeme k našim na zahradu..v kočárku venku je jak andílek..to se budí na papání tak za 2-3 hodiny, ale když jsme doma, tak brečí skoro po odince.. :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka