pupíček 40+5

16.06.2008

tak tohle je můj aktuální "pupíček"

Boži, to je hezké bříško, a neměla bys mít už spíše mimi v náručí?? Se mi zdá, že se mu nějak nechce na tenhle svět..:-)

Moc pěkné pupendo!! ale buď to ta fotka zkresluje nebo nevím ale příjde mi že jej máš ještě nahoře!!! ale držím pěsti ať už to je za tebou!!! :qu: :\x: :cc):

Ahoooj Boži !! :) moc pěkný pupík.. !! a kolik jsi přibrala ??? zadek i nohy máš fakt perfektní po tolika dětech :) !!!! to já po jednom a furt se tahám jak slonice :D

nechceš ho už shodit? Jinak je pěknej, po těch 3 dětech, já tě obdivuju, to je neskutečný :) A špičatý je taky pěkně, tam ten kluk je jako buk :)

In reply to by Pechy

Ahoj Pechy!!!! Chci ho shodit!!!ani nevíš jak!!!! Tak tu pobíhám s košema s mokrým prádlem, funím 3 patra po schodech, horká vana pomalu denně, "sprinty" za Natálkou po hřišti, dlouhatanananananánský procházky.... a nic platno :-( a to to vypadalo, že porodíme až moc brzy
a dík :-)

:cc): :cc): :cc): Nóóó,máš krásný pupíček,což o to :qu: :c: :one: !!!Ale už ho máš moc dlouho :ww: ,teď chci já :!k: ,tak šup,šup rodit :||): :qu: :h: !!! :a: :a: :a:

In reply to by Boža

:cc): :cc): :cc): To už musí přijít každou chvilku :||): ,nemůžeš být těhulka přece věčně :!k: !!!Nejsi slon :n: :ww: !!!Třeba už to přijde dnes,co Ty víš :qu: !!!Odpočívej :'zz): ,nebo jinak relaxuj :c: !!! :a: :a: :a:

In reply to by ined77

No už aby to bylo. Teď tu relaxuju s vámi a pak dám "relax" u žehličky, převlíknu holkám postele a taky sleju šťávu ( mám další várku bezinkový hotovou :-) ) aspoň mi to uteče

No tak to je fakt pěkněj pupíček, ale ani ti ho už nezávidím, jsem ráda, že už jsem 3 měsíce (dnes přesně) odpupíčkovaná :c:

No tak to je krásný bříško!!!!, ale nazdá se mi, že by ti padalo......to před porodem bývá, ne? ;) :n: ...a jinak..koukej porodit, už se s tím pěkně flákáš :s: :s: :s: :s: :s: :||):

In reply to by Boža

Jj, věřím, už toho taky začínám mít celkem dost,kdyby mi tak někdo řekl bude to přesně za 14 dní na den tak se zlobit nebudu a byla bych klidnější :s: :s: , ale malá si to pro mě nechává jako překvápko a určitě bude chtít ven kdy to zrovna čekat nebudu :O ;) :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka