Poraďte mi maminky♥

16.06.2008

Ahojte všem....holky potřebuju zase poradit kolik mám odstříkat Míšovi mlíčka na kojení....jsou mu 4.měsíce....zase jedu ve středu ke kadeřnici a manžel bude hlídat :00:
Jo a teď mi volala paní od pojištění Aviva :? Máte s tímto pojištěním někdo zkušenost? Já mám teda Míšu už pojištěného u Sluníčka, ale zatím mám jen návrh...pojistili jsme ho teprve před 14dny.....prý se hodně přeplatí a ta Aviva je prý výhodnější :? Tak já nevím...paní příjde ve čtvrtek :k:
Jo a v dnešní poradně: Tak Míša váží 7kg, měří 65,5cm....prospívá až moc dobře, u očkování ani nepípnul a to, že chce v noci papkat co 2h, tak si prý vyžaduje častý kontakt semnou! :dance: Jo a to co jsem si myslela, že je zoubek, tak to opravdu je.......ale vepředu zatím po zoubku ani náznak :n: ....tak snad nebudeme vypadat jako upírci :!k: . Jo a holky Míšovi padají vlásky....snad nebude plešounek :r:

chlap i děti jsou pojištění u kooperativy myslím :!k: deniska teda ještě ne, na tu se chystáme každý měsíc :!k: a toho mlíčka 180ml by mělo snad stačit

Ahoj Petro!
Mišánek je tedy pořádný chlapák! Náš Honza nemá ještě ani 6 kg. Teď mi v noci taky dost často jí. Myslela jsem,že má málo mlíčka,ale někdy si jen trochu cucne a zase spí. Asi to bude taky tím kontaktem. Bude to nejspíš mamiňák! I v noci se u prsa usmívá,jak sluníčko. Jo,tuleníčko s maminkou se jim moc líbí. Toho mlíčka bych odstříkala tak 200ml. Ať nemá hlad,raději víc!

no me taky volali zte avivy tak sem je poslala nekam. ja mam uz uzavrenou pojistku a sme pojiste s malou obe za jeden peniz.

Ahoj Petko Mišánek je teda chlapák :qu: :qu: :qu: a koukám že to bude mazlíček :s: Hlavně že je spokojenej :c: No s tím mlíčkem nevím mě Adámek pije tak 150-180 ml ale Míša je už starší tak určitě víc ;) Je lepší nechat víc aby tatkovi neplakal ;)

ohledně odstříkání nemám představu, ale ohledně vlásků je to normální, od 4měsíce se vyměňují původní vlásky (chmýříčka) za už opravdové vlasy...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka